fbpx

Moto G9 Plus: izjemen nizkocenovni telefon z vsemi lastnostmi megauspešnice

Motorola je pred dnevi predstavila nizkocenovni model Moto G9 Plus, ki sledi seriji G z vsemi lastnostmi predhodnikov. A v novi generaciji stvari dviguje na še nekoliko višji nivo.

Ocena bralcev6 Votes
7.5
6.6
Naše mnenje
NAKUP TELEFONA

Moto G9 Plus poganja Snapdragon 730G SoC, ki je združen s 4 GB RAM-a. Pametni telefon, kot se spodobi, poganja zadnja različica Androida 10 in ima 128 GB prostora za shranjevanje, pa tudi režo za kartico microSD, ki omogoča razširitev prostora za shranjevanje do 512 GB.

Moto G9 Plus je oblikovno zgrajen okoli 6,8-palčnega zaslona FullHD + Max Vision, ki premore podporo za HDR10. Tako slika ne bo slaba, dimenzija samega pametnega telefona pa tista, ki je ta hip najbolj priljubljena. V zgornjem levem kotu boste našli tudi luknjico za prednjo selfie kamero z 16 MP.

Na zadnji strani, ki kljub plastiki ne deluje ceneno, so postavljene kar 4 kamere. Motorola zadnja leta preseneča tudi s foto rezultati, ki glede na razmerje cena-vrednost producirajo zadovoljive foto rezultate. Prav tako video ni slab! Tako so na zadnji strani telefona nastavljene kar štiri kamere: glavna kamera s 64MP, ultraširokokotna (118 ° FOV)8MP ter makro kamera z 2MP, ki ji dela družbo globinska kamera oziroma senzor s prav tako 2MP.


To, da ima Moto G9 Plus kar 5.000 mAh baterijo s podporo za hitro polnjenje 30 W, je nekaj, kar je bilo značilno tudi za prejšnjo generacijo. In je tokrat le malenkostno izboljšano. Druge malenkosti in poudarki so bralnik prstnih odtisov, 3,5-milimetrski priključek za slušalke, vrata USB-C, podproa za NFC in Bluetooth 5.0.

Moto G9 Plus bo na voljo v barvah Rose Gold in Indigo Blue, glede na predhodnika pa lahko pričakujemo ceno okoli 250 evrov.

Nakup pametnega telefona brez DDV-ja kot pravna oseba na Amazon Business

Na amazon.de lahko kot slovenska pravna oseba, zavezanec za DDV, kupujete izdelke brez davka na dodano vrednost. Ugodnost velja v kolikor se prijavite prek te povezave.

Ocena: Moto G9 Plus
Zaključna ocena
Odličen nizkocenovni telefon, ki na papirju prinaša res veliko tistega, kar ponuja nekajkrat dražja konkurenca. Super telefon za vse, ki se ne želite vezati na operaterja!
Ocena bralcev6 Votes
7.5
Hvalimo
odlično razmerje vrednost - cena
podpora za Android 10 - obvezna pri vseh novih telefonih
baterija s 5.000 mAh in hitro polnjenje
NFC, Bluetooth 5.0.
Grajamo
nevpadljiv dizajn
brez klasifikacije IP (vodotesnosti)
na voljo sta le dve barvi
6.6
Naše mnenje
NAKUP TELEFONA

Dodatne Informacije

motorola.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!