fbpx

“My precious”: prihaja serija Gospodar prstanov

Priljubljena serija Igra prestolov se v letošnjem letu poslavlja. Njeni oboževalci pa si lahko vendarle nekoliko oddahnejo, saj na zaslone kmalu prihaja serija, v kateri bodo srečali junake iz Gospodarja prstanov.

Snemanje nove Amazonove serije, ki se osredotoča na dogodke pred začetkom legendarne filmske trilogije Gospodar prstanov, se bi naj avgusta začelo na Škotskem. Ob tem velja omeniti, da so bili vsi trije filmi v celoti posneti na Novi Zelandiji.

Da Amazon z novo serijo misli resno, dokazuje informacija, da bi ji naj namenil proračun neverjetne milijarde dolarjev. To pomeni, da se bo v knjigo rekordov vpisala kot najdražja serija v zgodovini televizije. Ustvarjalci bodo morali kar 250 milijonov dolarjev odšteti telesu Tolkien Estate, ki upravlja s premoženjem slavnega pisca J. R. R. Tolkiena.

V vlogi scenaristov se bi naj preizkusila Patrick McKay in John D. Payne. V kolikor bo vse potekalo v skladu s pričakovanji, bo serija izšla leta 2021. Zaenkrat vam lahko zaupamo še, da se bo zgodba na otoku Numenor odvijala v Drugem veku Srednjega sveta.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.