Jeep Wayout: gladiator za pot okoli sveta

Zadnjič posodobljeno: :

Prodajte svojo hišo. Kupite Jeep Wayout ... in se odpravite na pot okoli sveta!

Jeep Gladiator je pred dnevi pristal pri avto trgovcih in bil v hipu praktično razprodan. A, Jeep ne zapravlja časa, da bi lastnikom predstavil, kaj je mogoče storiti s štirivratnim pickupom in kakšne nore opcije preobrazbe tega vozila se ponujajo.

Jeep Wayout
Jeep Wayout

In tudi zato so predstavili koncept “wayout”, ki običajnega gladiatorja preobrazi v ultimativno počitniško vozilo, pravzaprav pravi mali avtodom za ekspedicije. Avto so nekoliko dvignili, ga postavili na 17-palčna jeklena kolesa v vojaškem slogu, opremljena s 37-palčnimi pnevmatikami za vse terene, ki poskrbijo, da lahko pridemo kamorkoli. Na strehi prtljažnega “kesona” se skriva postelja – oziroma strešni šotor, do katere vodi vgrajena lestev.

Obstaja seveda tudi obvezna tenda z LED osvetlitvijo, za počivanje ob zaključkih avanturističnih dni. Pri Jeep so poskrbeli tudi za avtonomijo v divjini. Tako so dodali dodatne rezervoarje za gorivo in vodo ter vozilo opremili z vinčem in šnorklom. Tudi zato, da vas nič ne more ustaviti.

Jeep Wayout
Jeep Wayout

Dodatne Informacije

Več informacij:
jeep.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hyundai Tucson: popolnoma nova oblikovna smer popularnega SUV-ja