Način, kako iz tube iztisnete zobno pasto, pove marsikaj o vaši osebnosti

Psihologija meni, da kar 40 % naših dejanj opravljenih podzavestno. Navade, ki jih sčasoma ponotranjimo, predstavljajo velik del življenja, zato lahko povedo marsikaj o naši osebnosti.

Ljudje se med seboj razlikujemo tudi po tem, kako iz tube iztisnemo zobno pasto. Ali si upate uganiti, kaj vaš način uporabe zobne paste pove o vas?

Kako ponavadi iz tube iztisnete zobno pasto?
Kako ponavadi iz tube iztisnete zobno pasto?

1. Pasto iztiskate od konca proti začetku.

Ste zelo varčna, čista in organizirana oseba. Ob tem, da vas skrbi za vaše premoženje, vam je prav tako mar za ljudi, ki vas obkrožajo. Veljate za perfekcionista, zato neradi izpuščate priložnosti, ki jih bi pozneje lahko obžalovali. Navajeni ste trdega in učinkovitega dela, zato se drugi ljudje lahko vselej zanesejo na vas.

2. Pasto iztiskate na sredini.

Prijatelji se ob vas počutijo srečne.
Prijatelji se ob vas počutijo srečne.

Ste realistična in aktivna oseba, ki pa po navadi vse obveznosti opravi v zadnjem trenutku. Čeprav niste najčistejši in najbolj organizirani, pa ste se ob pomembnih izzivih sposobni zbrati in opraviti nalogo. Označimo vas lahko za zelo družabnega posameznika, ki ima veliko prijateljev in se rad pojavlja v javnosti. Tako vam uspe najti ravnotežje med službenimi življenjem in osebnimi interesi.

3. Pasto iztiskate pri začetku.

Vaša trma vam pomaga pri doseganju vsakega cilja, ki si ga postavite. Nagnjeni ste k pesimizmu, zato ljudem okoli vas ne zaupate preveč, ampak se raje zanašate nase. Za vas je značilna tudi samoljubnost, ki se lahko, vsaj dokler ne preraste v sebičnost, pokaže kot dobra lastnost.

4. Vedno poskrbite, da je tuba videti nedotaknjena.

Najbolje se počutite, ko ste sami, saj se takrat lahko posvetite sanjam in umetniškem ustvarjanju. Bližnjim se marsikdaj zazdi, da živite v svojem svetu, a to še ne pomeni, da jih boste razočarali. Ste namreč nadvse razumevajoča, nežna, radodarna, uvidevna in potrpežljiva oseba.

5. Nimate svojega pravila iztiskanja.

Lepoto najdete v umetnosti.
Lepoto najdete v umetnosti.

Svet vidite v drugačni luči, kot ga vidijo drugi. Zahvaljujoč kreativnosti in umetniškemu duhu povsod najdete lepoto. Stvari vam včasih nekoliko uidejo iz rok, a težave z veliko mero optimizma hitro rešite. Omeniti je treba še, da pogosto spreminjate razpoloženje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 skrivnosti svetovno znanih znamenitosti, ki jih 90 odstotkov ljudi ne pozna!