fbpx

Nagradna igra: Naj se brazilska vročica nadaljuje na HTC Day & Night festivalu

Festival HTC Day & Night 2014 bo za mnoge nadaljevanje brazilske super vročice. Med 14. in 18. julijem se bodo na mivkasti plaži v Zrćah na otoku Pagu predstavila trenutno najbolj glasna imena z vrha DJ scene. Poteguj se za vstopnici in si zagotovi svoje mesto in prost vstop na festival.

Na listi nastopajočih letošnjega festivala HTC Day & Night je med drugim zapisano tudi ime Nicky Romero, ki je trenutno eden izmed najbolj iskanih DJ-jev in producentov. V Zrće, v klub Papayo se vrača po lanskoletnem nastopu, za katerega poudarja, da je eden od njegovih najljubših v karieri. Kot pravi sam: »Papaya ima v mojem srcu posebno mesto. Znova se vračam v Zrće. Nastopi v Papayi so med mojimi najljubšimi poletnimi zabavami. Spomnim se tudi sončnega vzhoda nad Velebitom in pokrajine, ki zgleda kot Mesec, nepozabno …«

Omenimo še, da HTC in Papaya kot napoved nepozabnega petdnevnega programa HTC Day & Night ob petkih pripravljata tudi HTC After Beach Party program.

HTC nam kot soorganizator festivala HTC Day & Night 2014 podarja 2x krat po dva prosta vstopa na HTC Day & Night festival.

Z odgovorom na nagradno vprašanje se potegujemo za festivalsko vstopnico.

Podelili bomo 2x po dve vstopnici, vprašanje pa se glasi:

Na kateri hrvaški plaži bo HTC festival Day & Night?
A) Ipanema
B) Zrće
C) Golden Beach

Nagradna igra je zaključena

Nagrado, festivalsko vstopnico za dve osebi prejmeta: Anže Zupančič in Ines Štampar.

Dodatne Informacije

Program HTC Papaya & Day Night Festivala:
14. 7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO
15. 7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
16. 7. BEATTHROAT predstavlja SHOWTEK
17. 7. NICKY ROMERO
18. 7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!