fbpx

Najbolj romantični hoteli v Evropi: tole je ljubezen na prvi pogled!

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nekateri kraji na svetu so bolj romantični od drugih. Tule je naš izbor: najbolj romantični hoteli v Evropi!

Med prekrasnimi romantičnimi hoteli širom po Evropi smo izbrali peterico, ki nas je najbolj navdušila.

Najbolj romantični hoteli po izboru uredništva

Santa Marina, Luxury Collection Resort, Mikonos

Mikonos je znan kot žurerski otok, ki ga v poletnih mesecih preplavijo množice zabave željnih mladih. A luksuzni hotel Santa Marina nudi zaseben košček plaže, najverjetneje edinega na celotnem otoku, kjer si lahko zagotovite nekaj miru in tišine.

Mehek peščeni pesek in hotelsko zdravilišče z vrsto tretmajev bodo razvajali vaše čute, dodaten afrodiziak pa je tudi hotelska kulinarika omejena na dve restavraciji: prvo z azijsko kuhinjo in drugo v stilu taverne.

 

Iščete poceni lete?

V uredništvu priporočamo cheaptickets.com! Z obsežno mrežo letalskih prevoznikov in potovalnih partnerjev boste našli neprekosljive cene za lete za vse destinacije. Načrtujte svojo naslednjo avanturo danes s cheaptickets.com.

Villa Igiea, Rocco Forte Hotel, Sicilija

V Palermu se čas vrti počasneje in luksuzna Villa Igiea lepo uteleša duh tega romantičnega otoka. Prekrasna stavba vas bo popeljala v čas, ko ste bili še sveže zaljubljeni in ste ves dan hrepeneli le po tem, da vidite svojo veliko ljubezen.

Villa je namenjena parom, ki želijo obuditi ta čustva, tu pa boste našli tako mlade zaljubljence iz aristokratskih družin kot pare, ki so skupaj že desetletja.

 

Grand Hotel Tremezzo, Jezero Como

Grand Hotel Tremezzo je v družinski lasti vse od odprtja leta 1910. Nahaja se tik ob obali jezera Como, romantičnega italijanskega jezera, ki postavlja standarde luksuza v Evropi. Tu kar mrgoli prestižnih hotelov, ki se trudijo, da bi kar najbolje ustregli svojim gostom – smo omenili, da se zaradi prenove vsako zimo zaprejo?!

Če združite prekrasno pokrajino, razvajanje kot nikjer drugod in okusno italijansko kulinariko imate pravi recept za La Dolce Vito!

Les Fermes de Marie, Megeve, Francija

Hotel zasnovan v slogu brunarice je bil zgrajen leta 1989, pri tem pa so uporabili star les, ki so ga rešili iz starih kmečkih hiš. Že to je prava romantika, za začetek. Ideja o oblikovanju hotela se je porodila Jocelyne in Jean-Louisu Sibuetu, ki sta ustvarila mini imperij majhnih, zanimivih nepremičnin, raztresenih po Alpah, Lyonu, Provansi in St. Bartu.

Hotel je utelešena domačnost, od vrste starin do starih tramov in naravnih materialov. Po napornem dnevu si lahko na terasi hotelske restavracije privoščite izbrane francoske jedi ali pa pozabite na kalorije ter naročite fondi s tremi siri.

 

Marbella Club, Španija

Prekrasna vasica na andaluzijski obali je kot nalašč za romantičen oddih v dvoje. Marabella Club je umeščen v niz objektov, ki so se nekdaj uporabljali za sušenje fig, zato vas drobne sladkosti življenja spremljajo na vsakem koraku.

V hotelu so predani zagotavljanju maksimalnega udobja gostov, to pa vključuje tudi vrsto bujnih vrtov in okusno špansko kulinariko, ki jo predstavlja restavracija El Mirage.

Iščete poceni lete?

V uredništvu priporočamo cheaptickets.com! Z obsežno mrežo letalskih prevoznikov in potovalnih partnerjev boste našli neprekosljive cene za lete za vse destinacije. Načrtujte svojo naslednjo avanturo danes s cheaptickets.com.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.