Najbolje plačani Victorijini angelčki 2017

Letna modna revija Victoria's Secret Fashion Show je ena izmed najprestižnejših modnih revij na svetu, ‘Victorijini angelčki’ pa ene od najbolj zaželenih lepotic na svetu. In prav čudno bi bilo, če ne bi bile tudi ene od najbolj plačanih. To je 9 najbolje plačanih ‘Victorijinih angelčkov’ za leto 2017.

Kaj si želi vsaka manekenka? Angelska krila, seveda. In to krila Victorijinega angelčka.
Slovite modne revije Victoria’s Secret Fashion Show so znane tako po svojem pompu, barvitosti in pomanjkljivo oblečenih modelih kot tudi po navdušujočem seznamu nastopajočih.

PREBERITE ŠE: WHAT IS SEXY 2017: KAJ JE SEKSI PO MNENJU VICTORIA’S SECRET?

Lani je v finalni izbor za nastop na modni reviji prišlo 51 modelov, a le 14 je dobilo častni naziv ‘Victorijin angelček’, kar pomeni, da so dekleta postala ambasadorke znamke za cel svet. Med drugim sta svoja krila lani dobili tudi prijateljici Kendall Jenner in Gigi Hadid.
A ni le privilegij tisti, ki vleče dekleta. Ne pozabimo na zaslužek! In teh modelov se nad njim nedvomno ne pritožuje. Tukaj so najbolje plačani Victorijini angelčki na svetu.

P. S.: Zaslužki temeljijo na prihodkih iz vseh modnih sodelovanj, tako pri Victoria’s Secret kot tudi z drugimi podjetji.

Galerija – najbolje plačani Victorijini angelčki 2017

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske kopalke 2020: 7 največjih trendov, ki jih moraš poznati