fbpx

Najboljša darila ob zaključku šolskega leta: darila za srednješolce in maturante

Foto: Jasmine Coro / Unsplash

Vsakemu uspešnemu maturantu, dijaku ali študentu, je seveda darilo že to, da so uspešno zaključili šolsko leto 2021, ki je bilo zaznamovano s šolanjem od doma, brez stikov s sošolci, učitelji in prijatelji. Vsekakor se pritiče, da se šolarjem konec šolskega leta za uspešno opravljeno delo podari tudi kakšno malenkost. Zato vam spodaj predstavljamo darila, ki ga bo vaš “šolar” vesel, vi pa mu boste s tem pokazali, kako ponosni ste na njegov trud in uspeh.

Pametna ura Apple Watch 6

Edinstvena ura Apple Watch serije 6 vam omogoča, da jo popolnoma prilagodite svojemu okusu. Izbirajte med množico ekskluzivnih stilov številčnic, postavitvijo funkcij na zaslonu in nenazadnje elegantnimi paščki za vsako priložnost. Ura natančno beleži vse vaše dejavnosti, spremlja srčni utrip, zaznava padce, spremlja zdravje ter motivira za gibanje. Poleg vseh fitnes funkcij pa ura poskrbi tudi za vaše družabno življenje, saj ponuja tudi telefoniranje.

Foto: Apple.com

Pametna ura Garmin Venu

Pametna ura Venu s svetlim barvnim zaslonom združuje vsakodneven slog z nadzorom zdravja in vadbenimi funkcijami, ki vas navdihujejo, da se gibate. Ponaša se z AMOLED zaslonom in zmogljivo baterijo, ki v načinu pametne ure nudi do 5 dni napajanja. Z njo lahko 24 ur na dan spremljate svoje zdravje, saj ponuja širok nabor temu namenjenih funkcij. Ura spremlja stres, vaše spanje, gibanje, dihanje. Prav tako pa tudi omogoča poslušanje glasbe brez uporabe telefona in se lahko pohvali z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi ter animiranimi vadbami.

Foto: Apple.com

Apple Ipad

Apple iPad združuje izjemne zmogljivosti z neprimerljivo enostavnostjo uporabe in vsestranskostjo. Je kombinacija izjemnega 10,2 inčnega zaslona in močnega A12 Bionic procesorja. Podpira uporabo Apple Pencil. Z novim iPadOS 14 pa iPad omogoča še veliko več.

Foto: Apple.com

Brezžične slušalke Colour Buds 1MORE

Brezžične slušalke 1MORE so tehnološko najbolj izpopolnjene earbud slušalke. So super lahke, saj tehtajo 4,1 gram. Ergonomska oblika zagotavlja udobno in varno prilagajanje ušesnom. Slušalke vsebujejo IR senzor, ki samodejno zaustavi glasbo, ko slušalke odstranite, prav tako pa so zaščitene proti vodi in znoju, saj so vodoodporne. Optimizirana baterija v slušalkah zagotavlja do 22 ur neprekinjenega predvajanja z enim polnjenjem.

Foto: Amazon.de

Brezžične slušalke Sony

Slušalke Sony WH-1000XM3 zelo učinkovito utišajo tudi vsakdanji hrup, kot so glasovi in zvoki, ki jih slišite med hojo v mestu. Ojačevalnik, ki je vgrajen v procesor QN1 za odpravljanje šumov HD, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom in nizko popačenje v prenosnih napravah, ter zagotavlja izjemno kakovost zvoka. Slušalke imajo izjemno baterijo, saj boste glasbo lahko poslušali kar 30 ur, prav zelo hitro pa se tudi polnijo.

Foto: Amazon.de

Brezžične slušalke Powebeats

To so najboljše slušalke za vadbo, saj z njimi poslušate glasbo kar 15 ur. Odporne so na znoj in vodo, kar je priporočljivo med napornimi treningi in telesno vadbo. Slušalke se povežejo z Apple in Android. S Fast Fuel 5-minutnim polnjenje slušalke omogočajo 1 uro predvajanja, tudi ko je baterija telefona že skoraj prazna. V paketu se nahajajo: brezžične slušalke Powerbeats, ušesni nastavki v štirih velikostih, torbica in polnilni kabel USB-A. Slušalke so na voljo v črni, beli in rdeči barvi.

Foto: Amazon.de

Digitalni foto okvir Aura

Digitalni foto okvir v katerem so fotografije tako ostre, kot bi jih natisnili in tako lahko uživate v svojih najljubših posnetkih najboljše kakovosti. Slike z lahkoto delite iz svojega telefona na foto okvir Aura preko mobilne aplikacije, ki podpira vse vrste telefonov. Na okvir lahko shranite več kot 10.000 fotografij. Povabite pa lahko tudi svoje prijatelje in družino, da preko wi-fi povezave, delijo spomine z vami. Lepo darilo, s katerim boste povezani s svojimi najdražjimi.

Foto: Amazon

Prenosnik Apple MacBook Air

Gre za najtanjši, najlažji prenosnik, ki je popolnoma preoblikovan. Vsebuje novo tehnologijo in čip M1, kar mu omogoča večjo in hitrejšo zmogljivost, saj 8-jedrni procesor deluje do 3,5-krat hitreje kot prejšnja generacija. Baterija zdrži 18 ur brez napajanja, prenosnik pa omogoča tudi dostop do večjega števila programskih aplikacij. MacBook Air je najbolj priljubljeni 13 palčni prenosnik na svetu.

Foto: Amazon.de

Prenosni polnilec Anker Power bank

Prenosni polnilec je namenjen polnjenju mobilnih telefonov, GPS naprav, kamer, fotoaparatov, tablic in drugih naprav, ki jih sicer polnimo prek USB priključka, kadar nimamo na voljo napajanja iz električnega omrežja. Polnilec Anker Power Bank – Power Core Slim 10000 je izjemno vzdržljiv in odporen na praske tako zunaj kot znotraj. Gre za enega izmed najtanjših in najlažjih polnilcev. Ankerjev celovit varnostni sistem MultiProtect vključuje zaščito pred prekomernim polnjenjem, zaščito pred kratkim stikom, nadzor temperature in še več. V paketu dobite polnilnik in kabel Micro USB.

Foto: Amazon.de

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Členek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!