fbpx

Najboljše električne zobne ščetke 2020: zagotovite si čistejše, bolj zdrave in bele zobe

Če se želite samozavestno nasmehniti in imeti biserno bele do pozne starosti, je čas, da se odpoveste ročni zobni ščetki in namesto nje začnete uporabljati električno zobno ščetko, oziroma, po domače - zobne krtačke.

Na voljo je osupljiv izbor električnih zobnih ščetk, od cenejših do tistih, ki se povežejo s pametnim telefonom in ponujajo več načinov ščetkanja. Skupno vse pa je, da običajno očistijo bolje kot ročno čiščenje zob. Za lažjo izbiro ustrezne električne zobne ščetke, smo pripravili pregled najboljših v različnih cenovnih rangih, kjer boste zagotovo najšli najbolj ustrezno zase.

Oral-B Pro 2 2000S

Oral-B Pro 2 2000S

Oznaka „S“ v imenu modela pomeni, da je Oral-B Pro 2 2000S električna zobna ščetka, ki ima glavo za občutljivo ščetkanje. Glavni ročaj krtače zagotavlja dva načina čiščenja (nega dlesni in čiščenje), vgrajena pa sta tudi senzor pritiska in časovnik ščetkanja.

Oral-B Pro 650

Oral-B Pro 650

Oral-B Pro 650 3D White je ščetka zasnovana za poliranje zob, kar bo vašim zobem podarilo bleščečo belino. Za še boljši učinek ščetkanja je v škatli priložena zobna pasta Oral-B 3D White Luxe 75 ml. Omogoča en način čiščenja in ima vgrajen časovnik ščetkanja za optimalno uporabo.

Oral-B Pro 2 2500

Oral-B Pro 2 2500

Oral-B Pro 2 2500 je standardna osnovna krtačka. Omogoča dva načina ščetkanja (čiščenje in nego dlesni). Senzor pritiska vas opozori z LED lučko, če ščetko pritisnete premočno. Ročaj krtačke ima vgrajen časovnik, da boste ščetkanju namenili dovolj časa. V paketu je tudi trdi etui za shranjevanje krtačke na potovanjih.

Colgate ProClinical Pocket-Pro

Colgate ProClinical Pocket-Pro

Električna zobna krtačka Colgate ProClinical ima posebej oblikovane mehke ščetine za nežno ščetkanje. Zasnovana je z 2-minutnim časovnikom za optimalno čiščenje zob. Dizajn držala je tanek in lahek, tako da boste imeli občutek kot da držite v roki navadno zobno ščetko. Potovalna škatla z USB polnjenjem vas bo spremljala tudi na potovanjih.

Oral-B Genius 9000

Oral-B Genius 9000

Če iščete električno zobno ščetko, ki vam bo za svojo ceno ponudila kar največ, priporočamo Oral-B Grenius 9000. Ima šest načinov čiščenja. Prihaja s štirimi glavami krtač, potovalno torbico in priročno polnilno postajo. Ščetka ima vgrajen senzor pritiska in časovnik ščetkanja. Prek Bluetootha se lahko poveže s pametnim telefonom z aplikacijo, ki vam daje učne ure ščetkanja.

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 ima enako moč čiščenja kot 6100, enake tri načine čiščenja in enak standardni potovalni kovček. Za razliko od modela 6100 ta model nima prilagodljivih nastavitev moči, tehnologija BrushSync vam pove le, kdaj je čas za zamenjavo glave in ne zmore samodejno nastaviti pravilnega načina ščetkanja. Vgrajena sta senzor pritiska in časovnik ščetkanja.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Najmočnejša sonična zobna ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 ima tehnologijo BrushSync. Vklop glave krtače in način čiščenja ter možnost napajanja se izberejo samodejno. Poleg tega vam krtačka javi, kdaj morate zamenjati glavo. Izbirate lahko tri možnosti čiščenja in tri nastavitve moči. Komplet vključuje standardno potovalno torbico, vgrajen pa je tudi senzor pritiska in časovnik ščetkanja.

Oral-B Genius X

Oral-B Genius 9000

Po mnenju mnogih je Oral-B Genius X ena najboljših električnih zobnih krtačk. Umetna inteligenca analizira vaše ščetkanje in vas vodi, da ne izpustite nobene zobne površine. Krtačka zagotavlja 6 načinov čiščenja ter ščiti dlesni z nadzorom pritiska tako, da samodejno upočasni hitrost krtače. V kompletu je visokokakovostni potovalni polnilnik, ki vam omogoča polnjenje zobne ščetke na poti.

Foreo ISSA 2

Foreo ISSA 2

Foreo ISSA 2 je namenjena dolgoživosti. Baterija ščetke lahko zdrži kar do 365 dni, glava ščetke pa naj bi zdržale do šest mesecev. Glavna sonična krtača ima možnost izbite 16 nastavitev intenzivnosti, vgrajen je časovnik za ščetkanje in priložena mehka torbica za potovanje.

CURAPROX Hydrosonic PRO

Sonična zobna ščetka Hydrosonic Pro ima izjemno mehka vlakna in tiho delovanje. Z do 42.000 gibi na minuto odstranjuje zobne obloge in zabarvanost, vendar je izjemno nežna do zob in dlesni. Sonična tehnologija čisti na dveh ravneh: mehansko in hidrodinamično. Čiščenje vsakega zoba posebej ali težje dostopnih mest nikoli ni bilo lažje.

Oral-B iO

Oral-B IQ

Oral-B iO je najnovejša električna krtačka, ki zahvaljujoč revolucionarni magnetni tehnologiji zagotavlja izjemno tiho in nežno čiščenje. Umetna inteligenca s 3D analizo zobnih površin poskrbi za optimalno čiščenje. Omogoča ščetkanje v sedmih programih ter inteligentni nadzor pritiska. Baterijo lahko polnite z polnilnim etuijem ali magnetno polnilno postajo za hitro polnjenja (3 ure).

Colgate C600 ProClinical

Colgate C600 ProClinical

Nova električna zobna ščetka Colgate ProClinical C600 omogoča tri različne načine ščetkanja. Sonično čiščenje z do 30.000 vibracij na minuto zagotavlja vrhunsko odstranjevanje zobnih oblog. Vgrajen ima 2-minutni časovnik ščetkanja zob ter 30-sekundni signal, ki vas opozori, da ščetkanje nadaljujete na naslednji zobni površini.

Nakup električne zobne krtačke brez DDV-ja na Amazon Business

Električne zobne krtačke, predstavljene v tem zapisu, lahko na Amazon.de kupite brez davka na dodano vrednost, če se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!