Najboljše hibridne pametne ure 2020: ko se združita odlična tehnologija in elegantna klasika

Ure, ki so pametne brez da bi bile videti "geeky"

Zadnjič posodobljeno: :

Z vas smo pobrskali, katere so najboljše hibridne pametne ure 2020, ki ponujajo vso izjemno funkcionalnost pametnih ur, a so videti zelo klasično.

Ko se je ena izmed prvih pametnih ur, Pebble, leta 2013 začela iskati svoje podpornike na Kickstarterju, je bil tehnološki svet navdušen ne le nad tem, kaj zmore, temveč tudi nad tem, kaj lahko to pomeni za prihodnost. In če hitro previjemo naprej v sedanjost, so funkcije, kot je sinhronizacija sporočil, ki jih je ponujala ura Pebble, verjetno ena najmanj impresivnih stvari, ki jih boste našli na tovrstnih časomerih.

Kljub temu, da večina pametnih ur v današnjem času v resnici ni več videti kot dejanska ura, je za pravoverni dizajn na trgu še vedno dovolj prostora. Izrazita sprememba estetike in pomanjkanje sloga povprečne pametne ure, lahko namreč marsikaterega posameznika odvrneta od nakupa.

Na srečo na voljo veliko ur, ki so tradicionalnega videza in so hkrati pametne, kar pomeni, da lahko uživate v najboljšem iz obeh svetov. Hura! Tu so najboljše hibridne pametne ure 2020, za katere bi vedeli, da so pametne le, če bi jih res natančno pogledali.

Honor Magic Watch 2

Ta ura nima fizične številčnice, vendar se po vseh svojih močeh trudi, da jo posnema, saj ima na super podrobnem 1,39-palčnem zaslonu AMOLED na voljo obširno paleto minimalno zasnovanih oblik številčnic, ki bi lahko vsakogar prepričale, da gre za klasično uro. Pod njim se skriva standardno orodje za sledenje dejavnostim, skupaj z nekaj inteligentne tehnologije za varčevanje z energijo, ki uporabnikom omogoča neverjetno dvotedensko življenjsko dobo baterije.

Znižano za 50,99 EUR HONOR Smartwatch Magic Watch 2 46 mm mit... 159,00 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Skagen Falster 3

Pri najnovejši Skagnovi uri so odstranili fizično številčnico in jo nadomestili s 1,3-palčnim, barvno bogatim OLED-zaslonom z Googlovim sistemom Android Wear. Kljub temu pa širok nabor popolno oblikovanih številčnic, kot je posebna izdaja X by KYGO, zagotavlja, da na prvi pogled ne boste nikoli vedeli, da gre za pametno uro.

Pri tem lahko pomaga tudi zasnova ure. Zelo elegantna, a robustna konstrukcija iz nerjavečega jekla z močnim mrežastim jermenom je odlična izbira za tiste, ki iščejo uro dragega in tradicionalnega videza z veliko pametnimi funkcijami.

Znižano za 42,52 EUR Skagen Smartwatch HR Falster 3 - Milanaise... 256,48 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Withings Move ECG

Pri Withingsu jo imenujejo “prva analogna ura na svetu z vgrajenim elektrokardiogramom”, česar, če bi jo samo pogledali, nikoli ne bi vedeli. Kljub temu, da je videti kot precej običajni časomer, je ura dovolj pametna, da zazna atrijsko fibrilacijo (motnje srčnega utripa). Zato je še posebej idealna za tiste, ki imajo kakršne koli bolezni srca ali druge zdravstvene težave.

Če na primer občutite palpitacije ali nepravilen srčni ritem, preprosto pritisnete stranski gumb in položite prst na okvir ure. V 30 sekundah je vaš EKG pripravljen za pregled na aplikaciji na vašem pametnem telefonu.

Znižano za 77,45 EUR Withings Move ECG - Fitnessuhr mit EKG-Funktion 52,50 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Withings Steel HR Sport

Withings je znan po ustvarjanju dobro izdelanih pametnih ur tradicionalnega videza s široko paleto kakovostnih funkcij. Njegova zadnja pridobitev – Steel HR sport – ni nobena izjema. Pod številčnico analogne ure se skriva nekaj precej pametnih funkcij, vključno s samodejnim prepoznavanjem vadbe, pa tudi z umetno inteligenco, ki se nauči vaših potez pri aktivnosti, da lahko natančneje in še bolj prilagojeno sledi športu. Prav tako ne manjkajo obvestila s pametnega telefona in pa GPS.

Znižano za 49,11 EUR Withings Steel HR Sport - Multisport Hybrid... 150,84 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najboljše kompaktne kamere – fotoaparati 2020: kompakten fotoaparat za vsak proračun

Huawei Watch GT 2

Watch GT 2 poganja Huaweijev čip Kirin A1, uporabnikom pa prinaša nekaj precej zmogljivih specifikacij. To, zaradi česar je ta ura resnično posebna, je, da so vse te funkcije prefinjeno skrite pod minimalnim in elegantnim dizajnom.

Ukrivljen stekleni 3D-zaslon brez okvirjev lahko prikaže veliko tradicionalnih oblik številčnic ure, poleg tega pa je bil izdelan z uporabo tehnologije obdelave dragih kamnov, kar mu pomaga, da je odporen proti praskam, vodi in prahu. Prav tako je zelo udobna na zapestju, zahvaljujoč izjemno tankemu 9,4-milimetrskemu ohišju. Res dobro izdelana pametna ura klasičnega videza.

Znižano za 9,96 EUR HUAWEI Watch GT 2 Smartwatch (46mm... 140,57 EUR

Zadnja posodobitev 2021-01-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Garmin Vivomove Luxe

Garmin običajno povežemo z velikanskimi športnimi urami, ki so namenjene resnejšim ljubiteljem fitnesa. Vendar pa njihova Vivomove Luxe vzame kopico teh zmožnosti in jih združi v elegantno ohišje iz nerjavečega jekla s poliranim zaključkom in kupolasto lečo iz safirja.

Klasična ura ima dva majhna “skrivna” barvna zaslona AMOLED, ki se prikažeta le, ko ju potrebujete. Impresivna ura ima tako glede na svojo zasnovo resnično navdušujoče število funkcij, vključno z obvestili s pametnega telefona, plačili NFC in petdnevno življenjsko dobo baterije.

Znižano za 61,72 EUR Garmin Unisex-Uhren Analog, digital One Size... 438,27 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Fossil Hybrid Smartwatch HR

Fossil se je prvič odločil za Android Wear, ko je pred nekaj leti predstavil Fossil Sport. Vendar je spoznal, da so mnogim všeč tako pametne funkcionalnosti kot tudi njihov dizajn, zaradi katerega je Fossil sploh zaslovel. In tako je nastala Hybrid Smartwatch HR.

Deluje tako z Androidom kot tudi z iOS-om ter spremlja srčni utrip, aktivnosti in spanje, skupaj s poglobljeno statistiko dobrega počutja. In prednost, če nimate povsem digitalnega zaslona? Več kot dva tedna delovanja baterije z enim polnjenjem.

Znižano za 26,28 EUR Fossil Watch FTW7008 172,72 EUR

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najboljši pametni telefoni 2020

Skagen Hagen Hybrid Smartwatch

Skagen je ena izmed najboljših znamk elegantnih in običajnih pametnih ur. Priporočamo jo, če želite minimalističen dizajn in, najpomembneje, videz klasične ure s pametnimi funkcijami. Skagen Hagen Hybrid ima fizično številčnico, ki jo najdete na povprečni analogni uri, vendar pa pod njo skriva pametne funkcije, kot so sledenje aktivnostim in spanju ter upravljanje z glasbo – vse to brez potrebe po digitalnem zaslonu.

Zadnja posodobitev 2020-12-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fitbit Sense: pametna ura, ki želi pregnati stres