fbpx

Najboljše skibucke 2022: modni hit apres-ski obutev

Skibucke za ženske

Foto: envato

Skibucke ali apres-ski obutev je tista obutev, ki se nosi po smučanju. Takrat komaj čakate, da sezujete smučarske čevlje in obujete nekaj udobnega, mehkega in modnega. Ta obutev vsako leto pridobiva na priljubljenosti, saj je postala tudi obutev, ki jo lahko nosite tudi čez dan, ko greste po ostalih opravkih. Ker se zima še ni poslovila, kaj hitro v nakup za modno obutvijo.

Na snegu nizki škornji in usnjeni čevlji niso zaželeni, zato so skibucke oziroma apres-ski čevlji priljubljena modna obutev, saj zagotavljajo udobje, toploto in varno sprehajanje po snegu. Skibucke so torej pravi modni hit, zato jih lahko nosite vsak dan.

Klasične skibucke v moderni obleki so postali vsestranska in priljubljena obutev tudi med tistimi, ki ne smučajo, saj jih lahko nosite tako s klasičnimi hlačami, krili in oblekami. Stajlingu, ki daje vtis udobja, ne manjka kreativnosti in trendovskega učinka.

Letošnjo zimo je izbira teh čevljev res pestra, saj je na voljo veliko različnih modelov.

Najlepše skibucke 2022

Zadnja posodobitev 2022-11-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!