Najboljši brezžični polnilci 2020: adijo, kabli!

Zadnjič posodobljeno: :

Kateri so najboljši brezžični polnilci 2020, s katerimi se boste dokončno poslovili od kablov?

Čeprav imajo najboljši pametni telefoni na trgu vedno boljšo življenjsko dobo, lahko, če poslušate glasbo ali podcaste, urejate fotografije in med prevozom do službe brskate po družabnih omrežjih (seveda, če ne vozite!), v času, ko pridete do pisarne, baterijo že pošteno izprazite. Odgovor: najboljši brezžični polnilci 2020!

Razlog, zakaj se jih priporoča je ta, da so enostavni za uporabo. Postavite jih lahko na pisaraniško mizo, na nočno omarico, na kuhinjski pult in morda vam nikoli več ne bo treba dejansko priključiti telefona na elektriko.

Pred vami so najboljši brezžični polnilci 2020 za iPhone in za Android, s katerimi boste zagotovili, da vam ne zmanjka baterije v najbolj neprimernem trenutku. Eden ključnih nasvetov: preverite, če vas telefon dejansko podpira brezžično polnjenje, preden kupite polnilec!

Brezžični polnilec SanDisk IXpand

To je eden dražjih brezžičnih polnilcev na seznamu, a zmore veliko več, kot le polnjenje telefona (iOS ali Android). Zmore namreč tudi varnostno kopirati vaše fotografije, videoposnetke in stike. Datoteke se samodejno varnostno kopirajo na aplikacijo polnilca, in čeprav lahko ga lahko uporablja več ljudi, ima vsaka oseba ločen profil, kar prepreči, da bi se fotografije pomešale. Poleg tega je s polnilno močjo 10 W na hitrejšem koncu tehtnice. Na voljo sta dve velikosti shrambe – 128 GB in 256 GB.

Brezžični polnilec Belkin Boost Up

Belkin Boost Up obljublja, da bo dosegel najhitrejšo hitrost polnjena kateregakoli pametnega telefona, ki to omogoča (iOS ali Android ali Pixel), kar pomeni, da je neprecenljiv, če imate le nekaj minut, da svoj telefon napolnite nazaj na 100 odstotkov. Telefon pustite polniti, ko greste pod tuš, in ko boste prišli nazaj, bo ta že pošteno “okrepčan”. Poleg tega bo polnilec deloval brez da bi morali odstraniti etui za telefon.

Brezžični polnilec Mophie

Brezžična polnilna baza Mophie velja za eno najboljših izbir za uporabnike naprav iPhone. Polniti začne ob stiku, to pomeni, da začne delovati takoj, ko napravo postavite na polnilec, LED-zaslon pa vas obvesti, kdaj deluje in se bo ugasnil takoj, ko bo telefon napolnjen na 100 odstotkov, tako da ni nevarnosti prekomernega polnjenja.

Brezžični polnilec Anker PowerPort Wireless 5

Za manj kot 20 evrov je brežžični polnilecAnker bistveno cenejši od mnogih drugih na trgu in bi lahko bil dobra izbira za tiste, ki ste na “budgetu”. Zakaj je cenejši? No, če želite vtič, boste morali doplačati, vendar kabel MicroUSB omogoča uporabo kateregakoli vtiča za starejše telefone. Tudi ta polnilec bo polnil brez da bi morali odstraniti etui s telefona, zato je to še ena stvar manj, za katero morate skrbeti.

Miza ForniQi za brezžično polnjenje

Da, je nekoliko dražja kot nekateri drugi polnilci na tem seznamu, ampak je to le MIZA, ki telefon brezžično polni. Morda to res ni vaša prva izbira, če ste na “budgetu”, a če morda rabite novo nočno omarico, bi bila to zelo pametna izbira. Prav tako je dovolj velika, da nanjo ob telefonu odložite še knjigo in očala, ne da bi pri tem motili polnjenje.

Brezžično polnilno stojalo Logitech

Če želite telefon dejansko uporabljati med tem, ko se polni, potem je zagotovo boljša izbira stojalo. In stojalo Logitech zagotavlja, da naprava med polnjenjem ostane v skoraj pokončnem položaju, ki omogoča preverjanje sporoči in celo pomikanje po družabnih omrežjih. Polnilec je prilagojen posebej za novejše modele iPhona, žal za Android ne deluje.

Brezžično polnilno stojalo Samsung Fast Charge

Čeprav to stojalo, ki omogoča brezžično polnjenje do 9 W, izdeluje Samsung, je združljivo s katero koli napravo, ki podpira Qi, kar je dobra novica. Stojalo deluje s telefonom v pokončnem ali ležečem načinu, zato lahko med polnjenjem brez skrbi gledate videoposnetke ali Netflix.

Brezžični polnilec Luxsure

Lahek in hiter brezžični polnilec Luxsure je dobra možnost za vse, ki ste na “budgetu” in deluje z vsemi telefoni, ki podpirajo Qi. Če rabite polnilec zgolj za hitro polnjenje, ne da bi vas skrbelo, da boste hkrati uporabljali, bo to zadostna izbira.

Brezžični polnilec ESR

Ultra tanek polnilec ESR je dobra izbira za tiste, ki iščejo polnilno podlago za uporabo na poti, saj je zaradi svoje zasnove zelo priročen. Ima LED-indikator, ki je vklopljen med polnjenjem telefona, po minuti neaktivnosti pa se izkopi, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bo svetloba z indikatorja motila vaš spanec. Ponuja polnjenje z močjo 10 W za različne naprave Apple in Android.

Brezžična polnilna postaja Geekera

Brezžična polnilna postaja 3 v 1 ne bo polnila samo telefonov z iOS-om ali Androidom, ampak tudi Apple Watch, slušalke AirPods Pro/2 in Galaxy. LED-indikator utripa, ko se polnilec vklopi in se izklopi, ko je polnjenje končano. Ker se telefon polni v skoraj pokončnem položaju (ali ležečem), je polnilna postaja odlična za vse, ki bi telefon med polnjenjem radi uporabljali, opravili videoklic ali pa gledali film. V polnilni postaji se med drugim skriva tehnologija, ki nadzira temperaturo naprav in ščiti pred prenapetostjo.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko na Amazon.de kupite brez davka na dodano vrednost, če se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Serija Samsung Galaxy S21 5G pametnih telefonov: tehnologija, ki pritegne poglede