fbpx

Najboljši pametni telefoni 2022

To je naš ultimativni seznam najboljših pametnih telefonov 2022! (posodabljamo)

Foto: City Magazine

Predstavljamo vam izbor najboljših pametnih telefonov 2022, ki smo jih razdelili po različnih ključih in kategorijah. Tudi zato, da bo izbira vašega naslednjega pametnega telefona lažja. V letu 2022 je konkurenca proizvajalcev pametnih telefonov še nekoliko manjša. Medtem ko je bil iz igre pred časom izločen Huawei, LG pa se je odločil, da ne bo več proizvajal pametnih telefonov, se je letos izločil še Google s telefonom Google Pixel 6, ki ima kopico težav. Poglejmo, kaj nam pravzaprav ostane v letu 2022.

Pametni telefon je leta 2022 ključna multimedijska naprava v življenju slehernega posameznika. Z njim konzumiramo večino multimedijskih vsebin in v povprečju preživimo na pametnih telefonih kar 4,8 ure dnevno. Kot poroča raziskava State of Mobile 2022 , je uporaba mobilnih naprav lani dosegla rekordne številke. Študija je pokazala, da na 10-ih najbolj razvitih mobilnih trgih (ki vključujejo ZDA, Kanado, Mehiko in Japonsko) v povprečju porabijo 4,8 ure na dan za uporabo pametnih telefonov. Oziroma eno tretjino “budnega dneva” posameznika. Presenetljivo je, kako te številke iz leta v leto rastejo.

Prispevek – seznam najboljših pametnih telefonov 2022 bomo redno posodabljali, ter dodajali pametne telefone, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da se po ključnih lastnostih uvrščajo med tiste, ki so priporočljivi in uporabnikov ne bodo razočarali. Tudi ko gre za naprave nižjega cenovnega razreda.

Za partnerja pri nakupu izdelkov smo izbrali največjega trgovca – Amazon iz Nemčije, ki praviloma in skoraj vedno brez izjeme zagotavlja trenutno najnižjo možno ceno na trgu. Hkrati pa izdelke dostavlja v Slovenijo tudi v roku 24 ur, kar je izjemno pomembno, saj se velikokrat znajdemo v zagati, ko nov telefon potrebujemo praktično takoj oziroma že naslednji dan. Izkušnje v uredništvu so izjemno pozitivne, izdelki pa predvidoma in praviloma pridejo v uredništvo v treh delovnih dneh. Slovenska podjetja pa na nemškem Amazon.de kupuje brez DDV oziroma jim ni obračunan.

Telefone smo razdelili v logične kategorije, oziroma kategorije, ki se nam zdijo, da “označijo” določen tip uporabnika ter hkrati pametne telefone razdelijo tudi v cenovne kategorije.

– Najboljši vodilni pametni telefoni 2022
– Najboljši pametni telefoni tik pod samim vrhom 2022
– Najboljši zložljivi pametni telefoni 2022

Najboljši vodilni pametni telefoni 2022

Lestvica najboljših vodilnih pametnih telefonov je ultimativna lestvica naprav, kjer cena ni ovira. Za te naprave se bodo odločili predvsem tisti, ki s pametnim telefonom opravljajo tudi posel. Hkrati pa morajo ustvariti kakšno fotografijo ali video in ti želijo najboljše možne rezultate. Ter tisti, ki enostavno želijo imeti v žepu trenuten vrhunec tehnologije. Predstavljamo lestvico najboljših vodilnih pametnih telefonov 2022.

Vrh proizvajalcev pametnih telefonov se je v zadnjih letih izjemno zmanjšal in predstavlja peščico tistih blagovnih znamk, ki premijskim vodilnim telefonom, poleg strojne opreme, zagotavljajo tudi odlično programsko opremo in podporo. Zato ni čudno, da so se v tem “bazenu” znašli le največji in so del našega izbora. Tako na lestvico vmeščamo blagovne znamke Apple, Samsung, Google Pixel, OnePlus in Xiaomi. Predvsem zaradi dejstva, da je ponudba manjših znamk v Sloveniji slabša, kakovost servisa pa zelo slaba. Zato določenih znamk ne priporočamo, čeprav imajo na papirju prepričljive kandidate, ki bi jih lahko brez težav uvrstili v ta izbor. A  Slovenija je tu zopet druga zgodba.

Ne le na papirju, temveč tudi v praksi najboljši vodilni pametni telefoni v letu 2022 poganjajo 4nm procesorje in praviloma premorejo več kot 8 GB delovnega spomina ter omogočajo hrambo podatkov vse do 1TB. Zaslone podpira AMOLED ali OLED tehnologija, podprta z dinamičnim osveževanjem zaslona po potrebi do 120 Hz in tudi več. Medtem, ko imajo Android telefoni praviloma več kot 8 GB delovnega spomina ter vse tja do 12GB, pa ima na drugi strani iPhone 13 le 6 GB delovnega spomina, kar pa seveda ne vpliva na njegove performančne številke, saj za hitro delovanje poskrbi optimizirani operacijski sistem iOS. Baterije se približujejo 5000 mAh in se jih da polniti izjemno hitro. Tu je zanimiv pristop Xiaomi-ja, ki v vodilnem telefonu ponuja polnjenje s kar 120W. To pa pomeni polnost pametnega telefona od 0 do 100% v času pod 20 minutami.

Najhitrejše polnjenje pametnega telefona na svetu

Velikokrat pa so številke na papirju le indikator ali je naprava v stiku s tehnološkimi trendi strojne opreme – ali ima najnovejši procesor, ali osvežuje ekran s 120 Hz. Prav tako, če ne še bolj, je pomembno programje telefona, oziroma razvoj programskih rešitev, ki jih izvaja blagovna znamka nad samim osnovnim Android operacijskim sistemom. In prav na področju programske opreme, torej različnih rešitev in implementacij, je pravzaprav največja razlika med samimi proizvajalci. Večji je proizvajalec in več vlaga v razvoj programja, večji je izkoristek same strojne opreme – torej računalnika v telefonu. Zato imajo največji tu izjemno prednost. Ta pa se pozna velikokrat prav na kakovosti fotografij, kjer je znanost AI in obdelave fotografij res zahtevna in jo zmorejo le največji proizvajalci. Torej znamke, ki jih najbolj poznamo in tu praktično ni presenečenj.

Kamera triki – Samsung Galaxy S22 Ultra

Apple in Samsung sta še vedno na samem vrhu. Tudi po prodajnih številkah in seveda velikih vložkih v razvoj. Predvsem pa oba, po mnenju našega uredništva, prednjačita predvsem po maksimizaciji izkoristka operacijskih sistemov in sami programski plati. Če je bil pred časom Samsung precej neroden na tem področju, pa je v zadnjih nekaj letih postal prvak Androidnega sveta, z najboljšo Android rešitvijo, ki ji ne more konkurirati niti Google. Kar je skoraj ironično. Tu izpostavljamo zadnjo generacijo Pixel telefonov, ki jih v uredništvu zaradi težav s “programjem” ne priporočamo. Čeprav v teoriji in praksi te naprave ponudijo odlično fotografijo zahvaljujoč Google algoritmom.

Torej, kateri je najboljši pametni telefon na svetu leta 2022?! Odgovor ni enoplasten in je odvisen predvsem od vsakega posameznika in njegovih uporabniških potreb. Snemate veliko videa? Gledate na pametnem telefonu vse medijske vsebine, vključno s filmi, ker televizije nimate več? Ste navdušeni nad fotografijo, oziroma zaradi družbenih omrežji posnamete kakšen “selfie”? V vsakem od teh scenarijev je morebiti eden od kandidatov za pametni telefon leta v prednosti pred drugimi. Torej še vedno je uporabnik tisti, ki mora zase najti tisti telefon, ki mu najbolje ustreza. Tudi glede na njegove osebne preference.

Predstavljamo vam seznam s povezavami do posameznih prispevkov na našem spletne mestu ter možnostjo nakupa pametnega telefona pri največjem svetovnem trgovcu, kjer so pametni telefoni praviloma najcenejši.

Najboljši vodilni pametni telefoni 2022

Premijski razred najboljših vodilnih telefonov 2022

V absolutnem premijskem razredu, torej na vrhu ponudbe pametnih telefonov, se v času pisanja tega prispevka nahajata le dva telefona – iPhone 13 Pro Max in Samsung Galaxy S22 Ultra. Gre namreč za najbolj ultimativna in brezkompromisna telefona ta hip, po katerih bodo posegli tisti, ki ne želijo sklepati kompromisov. V letu 2022 pričakujemo še nekaj “ultra” pametnih telefonov, ki jih bomo po potrebi dodali v ta seznam.

iPhone 13 Pro Max – najboljši v svoji kategoriji

Apple Iphone 13 Pro Max / Foto: City Magazine

Apple vsako leto naredi korak naprej. Zadeve izboljša toliko, kolikor je to potrebno, da ostaja najboljši v svoji lastni kategoriji. Še vedno boste z Apple iPhone 13 Pro Max dobili videografski telefon, po katerem posega največ spletnih ustvarjalcev videa. Hkrati pa resnično celovit paket z največjim lastnim ekosistemom naprav – Applovim svetom gadgetov in računalnikov, ki se zdi kot zajčja luknja, ki te potegne vase, ko kupiš prvi izdelek znamke. In pravzaprav je prav programje v povezavi z ekosistemom naprav in servisov tisto, kar tej blagovni znamki omogoča in zagotavlja vizijo za svetlo prihodnost. Hkrati pa je to eden redkih pametnih telefonov, ki odlično ohranja svojo vrednost in je znan po visoki po-prodajni vrednosti. V kolikor redno menjate pametni telefon, to ni nepomembno.

Za: neverjetna ročnost baterije, odličen video, dobra fotografija, operacijski sistem, ohranjanje vrednosti, trajnostna naravnanost (daljše lastništvo).
Proti: samo telefon je premalo za izkoristek celotnega ekosistema Apple, cena naprave

Znižano za 282,26 EUR
Apple iPhone 13 Pro Max (256 GB) - Sierrablau
Apple iPhone 13 Pro Max (256 GB) - Sierrablau
6,7" Super Retina XDR Display mit ProMotion, das alles schneller und flüssiger macht; 12 MP...
1.369,00 EUR −282,26 EUR 1.086,74 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Novi iPhone 13 Pro, iPhone 13 in iPhone 13 Mini: jesen je prinesla dobrodošle spremembe

Samsung Galaxy S22 Ultra – najboljši v android svetu

Samsung Galaxy S22 Ultra / Foto: City Magazine

Samsung Galaxy S22 Ultra je najbolj celovit paket v ekosistemu Android. Pravzaprav harmonija programja in strojne opreme, ki v marsičem prekaša svojega konkurenta v iOS svetu. V praksi ima najbolj kompleksen sistem kamer za odlično fotografijo, hkrati pa omogoča zajem 8K videa. Vedno ima vodilni procesor v povezavi s hitrim delovnim spominom in veliko hrambo podatkov. Pustimo ob robu dejstvo, da so zasloni naprav Samsung najboljši oziroma prepričajo največ strokovnjakov s svojo neizpodbitno kakovostjo. Hkrati pa je potrebno izpostaviti ekosistem, ki ni majhen in gre tja kamor Apple ne gre. Tako kupci naprav Samsung lahko izberejo odlično pametno uro, kupijo pametno televizijo in sistemu dodajo celo pametni hladilnik. Samsung je resnično večplasten in tudi vse bolj usmerjen tehnologijam v oblaku in pametnemu domu.

Za: najboljša implementacija Android sistema, odličen video in fotografija, izjemna moč telefoto kamere s povečavo 100x, najboljši zaslon industrije
Proti: cena naprave, padec vrednosti v prvem letu

Najbolj multifunkcionalen telefon na svetu: Samsung Galaxy S22 Ultra


Znižano za 318,31 EUR
Samsung Galaxy S22 Ultra, Android Smartphone, 6,8 Zoll...
Samsung Galaxy S22 Ultra, Android Smartphone, 6,8 Zoll...
Kostenlose Garantieverlängerung auf 3 Jahre
1.249,00 EUR −318,31 EUR 930,69 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Najboljši pametni telefoni tik pod samim vrhom 2022

Iščete zares dober pametni telefon. Takšen pametni telefon, ki predstavlja odlično razmerje med vrednostjo in ceno. Hkrati želite zelo sodoben telefon, ki vam bo služil precej časa. Potem je izbor teh pametnih telefonov v letu 2022 tisti, ki vas bo prepričal.

V vsakem primeru s pametnim telefonom tik pod vrhom v letu 2022 ne boste zgrešili. Ti telefoni prinašajo najboljše procesorje, imajo veliko delovnega spomina in so v praktično vsem zelo podobni telefonom na čistem vrhu. Velikokrat pa za dobro četrtino cenejši od slednjih. Tudi zato so odlična izbira za premišljene in pragmatične kupce.

Samsung Galaxy S22 plus – idealen telefon

Samsung Galaxy S22 Plus / Foto: City Magazine

V kolikor iščete najbolj optimalen telefon, ne iščite več! Samsung S22 Plus se vmešča v samo sredino ponudbe in bo vaš idealen sopotnik v letu 2022.

S22 Plus ima velik, svetel 6,6-palčni zaslon s hitrostjo osveževanja 120 Hz, izbrani vodilni nabor čipov ter tri visokokakovostne zadnje kamere. Ne dobite 10-kratnega telefoto objektiva ali vgrajenega pisala S Pen Ultra, dobite pa prostornejši zaslon v primerjavi s standardnim 6,1-palčnim S22. Telefon tako predstavlja udobno sredino, ki je prave konfiguracije in velikosti za večino ljudi.

Za: po vsej verjetnosti telefon leta, ki navduši v vseh pogledih
Proti: kakopak ne navduši s ceno, ki je visoka

Samsung Galaxy S22+, Android Smartphone, 6,6 Zoll...
Samsung Galaxy S22+, Android Smartphone, 6,6 Zoll...
Kostenlose Garantieverlängerung auf 3 Jahre
979,99 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

iPhone 13 – večna klasika

iPhone 13 / Foto: City Magazine

iPhone je večna klasika, njegov najbolj standardni model, pa najbolj pragmatična izbira. Če ste “ziheraš” in imate telefon ponavadi več kot tri leta – ne razmišljajte več. iPhone 13 je pravi za vas.

Pri tem telefonu enostavno štima razmerje med vrednostjo in ceno. Hkrati pa prinaša večino tega, kar dela tako dobrega iPhone 13 Pro. Srednja izbira – torej izbira tik pod vrhom – je na nek način idealna tudi cenovno. Stane 820 evrov in je s to ceno zelo konkurenčen najboljšim v Android razredu.

Ima nov procesor, večjo baterijo, 128 GB notranjega pomnilnika in uporablja enako veliko tipalo fotoaparata kot priznani iPhone 12 Pro Max. Torej samo špico preteklega leta. Sicer pa ima enako celotno zasnovo, svetlejši 6,1-palčni zaslon OLED, isto selfie kamero z 12 milioni slikovnih pik, enako brezžično polnjenje MagSafe, enako odpornost na vodo in prah (IP68) in enako podporo za omrežja. Poleg vsega je na voljo v petih barvah, torej eno več, kot jih lahko izbirate pri modelih Pro.

Za: če ste za klasiko potem je to pravi naslov
Proti: za popolno izkušnjo morate skočiti v ekosistem Apple

Znižano za 123,01 EUR
Apple iPhone 13 (128 GB) - Mitternacht
Apple iPhone 13 (128 GB) - Mitternacht
6,1" Super Retina XDR Display; 12 MP TrueDepth Frontkamera mit Nachtmodus, 4K HDR Aufnahme mit Dolby...
729,00 EUR −123,01 EUR 605,99 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Xiaomi 12 – zanimiv in v določenih stvareh najboljši

Xiaomi 12 / Foto: City Magazine

Serija Xiaomi 12 vključuje napredne mobilne platforme Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 se ponašata s procesorjem Snapdragon® 8 Gen 1 – Qualcommovo najnaprednejšo mobilno platformo. Seveda je telefon močan tudi na področju fotografije, kjer mu pomaga vrhunsko tipalo Sony IMX707 z 50MP in močan sistem kamer. Odličen je tudi zaslon AMOLED Dot Display, ki ga je DisplayMate ocenil z oceno A+, in s podporo za TrueColor. Za dodatno brezskrbnost ima zaslon zaščito Corning® Gorilla® Glass Victus®, kar pomeni, da je odporen na praske in podpira vodilno tehnologijo Dolby Vision®, ki oživi vašo vsebino z živahnimi barvami in osupljivimi detajli. Serija Xiaomi 12 podpira tudi HDR 10+. Telefon pa ima še eno posebno lastnost. Zaradi dveh celic v bateriji je sposoben res hitrega 120W polnjenja. kar pomeni, da se telefon od 0 do 100 napolni prej kot v 20 minutah.

Za: rekordno hitro polnjenje telefona 120W, zanimiv minimalističen dizajn, dobro razmerje – vrednost – cena.
Proti: programsko Xiaomi še vedno ni med najmočnejšimi, slaba izbira dodatkov in ovitkov

Znižano za 449,75 EUR
Xiaomi 12 5G 256GB/8GB RAM Dual-SIM grau
Xiaomi 12 5G 256GB/8GB RAM Dual-SIM grau
Xiaomi 12 5G All Carriers 256GB/8GB RAM Dual-SIM grau
899,65 EUR −449,75 EUR 449,90 EUR

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Xiaomi 12: nova vrhunska serija pametnih telefonov

Oneplus 10 Pro – vedno tik pod vrhom

OnePlus 10 Pro / Foto: City Magazine

Poganja ga vodilni procesor Snapdragon 8 Gen 1 in ima 6,7-palčni zaslon 1440p 120Hz in baterijo 5000 mAh. Na zadnji strani ima nastavitev s trojno kamero, ki jo sestavljajo glavna kamera z 48 milijoni slikovnih pik, ultraširoka s 50 milijoni slikovnih pik in telefoto z 8 milijoni slikovnih pik.

Za: zanimiv dizajn, kamere v sodelovanju s Hasselblad.
Proti: ni pooblaščenega servisa v Sloveniji, …

Znižano za 249,01 EUR

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

OnePlus 10 Pro: z rahlo zamudo tudi v Slovenijo

Znižano za 318,31 EUR
Samsung Galaxy S22 Ultra, Android Smartphone, 6,8 Zoll...
Samsung Galaxy S22 Ultra, Android Smartphone, 6,8 Zoll...
Kostenlose Garantieverlängerung auf 3 Jahre
1.249,00 EUR −318,31 EUR 930,69 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Najboljši zložljivi pametni telefoni 2022

Najboljši zložljivi pametni telefoni letos niso le modni, temveč postajajo vedno bolj uporabni. Ko je še pred leti veljajo, da so namenjeni le “geekom”, jih danes brez težav priporočamo vsem tistim, ki iščejo drugačen, ali celo bolj uporaben telefon.

Zložljivi pametni telefoni leta 2022, ki jih priporoča naše uredništvu prihajajo od proizvajalca Samsung. Ta je namreč na tem področju absolutno vodilni in se je “projekta” zložljivčkov lotil z vso resnostjo in vnemo. To pomeni, da že leta vlaga v sam razvoj. Pridni so tudi drugi proizvajalci, vendar jih v tem zapisu ne pripročamo, saj želimo, da naši bralci pridobijo strnjeno in konkretno informacijo. Ter izbor res tistega najbolj priporočljivega.

Samsung Galaxy Flip3 5G – v bistvu najbolj moden pametni telefon

Samsung Galaxy Flip3 / Foto. City Magazine

Samsung Galaxy Flip3 5G združuje slog, funkcionalnost in obilico zabave. Uporabniki se bodo razveselili predvsem vitkega kompaktnega dizajna in premijskih funkcij. Tisti, ki si želijo še bolj individualizirati svojo mobilno napravo, bodo na voljo obročkasta držala in ovitki s trakci, z njihovo pomočjo pa bo še lažje držati in zložiti telefon. Na novo zasnovan zunanji zaslon je zdaj štirikrat večji in s tem olajša pregled obvestil in sporočil. Z novimi vtičniki bodo lahko uporabniki spremljali kopico zanimivih podatkov kar na zunanjem zaslonu. Fotoaparat, ki je opremljen s Samsungovimi najnovejšimi funkcijami, bodo lahko uporabniki zajemali še bolj dih jemajoče fotografije in še bolj ″dodelane selfije″. Fotografiranje in snemanje videa bo omogočeno že neposredno z uporabo zunanjega zaslona. Tudi v primeru modela Flip3, imata oba zaslona osveževanje 120 Hz.

Za: odličen dizajn, veliko dodatkov in ovitkov, praktičnost, dobra cena okoli 800 evrov za res poseben telefon
Proti: fotografija bi lahko bila boljša, …

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G All Carriers 128 GB schwarz...
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G All Carriers 128 GB schwarz...
Das Galaxy Z Flip3 5G passt platzsparend in Ihre Hosentasche; Flexibel aber hart im Nehmen
700,80 EUR

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – skoraj tablica in računalnik

Samsung Galaxy Z Fold3 / Foto: City Magazine Slovenija

Samsung Galaxy Z Fold3 5G bo zaradi neprekinjenega 7,6-palčnega Infinity Flex zaslona omogoča izboljšano doživetje video vsebin in obenem služil kot ″pregrinjalo″ za kamere telefona, ki se zdaj skrivajo pod zaslonom. Eco zaslonska tehnologija omogoča do 29% svetlejši zaslon, ki ob tem porabi manj energije. Frekvenca osveževanja 120 Hz, tako zunanjega kot notranjega zaslona, omogoča super gladko premikanje in hitro interakcijo. Prvič od zdaj je na seriji Galaxy Z na voljo Samsungovo digitalno pisalo S Pen. Uporabniki lahko od zdaj uporabljajo optimizirano pisalo in s tem povečajo svojo opravilnost na poti. S Pen je pri modelu Fold3 na voljo v različici S Pen Fold Edition in S Pen Pro, obe pisali pa imata posebej zasnovano zložljivo konico Pro, ki bo ščitila zložljivi zaslon med uporabo pisala. Kamere so seveda odlične in povzete iz serije S21 in omogočajo res dobro fotografijo.

Za: resno delovno orodje za vse tiste, ki jim telefon predstavlja glavno delovno napravo
Proti: cena, ročnost baterije

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB, all carriers, Phantom...
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB, all carriers, Phantom...
Erleben Sie den ersten S Pen speziell für ein faltbares Smartphone
1.000,00 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-03-01 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

V prihodnje bomo pripravili še naslednje prispevke. Zato nam sledi na družbenih omrežjih.

  • Najboljši pametni telefoni, kjer dobite največ za vaš denar 2022
  • Najboljši pametni telefoni za ustvarjalce videa in fotografije 2022
  • Najboljši nizkocenovni pametni telefoni 2022
  • Telefoni, ki niso čisto sveži, a se jih vseeno splača kupiti v letu 2022

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.