Napihljiv strešni šotor za pick-up vozila: ko si zaželite avantur v naravi

Foto: Gentletent
Zadnjič posodobljeno: :

Avtomobilski šotori postajajo vedno bolj popularen način potovanje, saj ponujajo praktičnost in varno namestitev. Šotori so postali udobni in ponujajo relativno neodvisnost pri iskanju lokacije prenočevanja. Predstavljamo vam edinstven napihljiv šotor GT PICK UP GentleTent, ki se ga bodo razveselili vsi lastniki pol-tovornjakov.

Šotor GentleTent GT Pickup ima dve kabini, kar vam omogoča, da imate ločen spalni in dnevni prostor. Spalni del šotora, v velikosti 140 x 220 cm, je nameščen na strehi avtomobila, medtem ko se bivalni oziroma dnevni prostor razteza po celotnem “nakladalnem” prostoru in z višino 220 cm ponuja izjemno zračnost ter stojno višino.

Foto: Gentletent.com

Šotor je odporen na vodo in veter tudi zaradi napihljive strukture. Napihljiva ležalna ploščad iz trpežnega materiala Drop Stitch deluje kot trdna podlaga za miren spanec. Na spodnji strani je aluminijast okvir, ki je nameščen na strešnih nosilcih in ponuja stabilnost. Na evropskem trgu ga boste namestili na Forda Rangerja, medtem ko se na ameriškem trgu šotor prilega tudi na različne popularne avtomobilske modele.

Foto: Gentletent.com

Šotor je izredno lahek, saj tehta le 27 kilogramov. Tudi zato ker ne potrebuje kovinskega okvirja, saj ima sodobno napihljivo strukturo, oziorma skelet. Cena se giblje od 2.660 do 3.600 evrov.

Dodatne Informacije

Gentletent.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!