fbpx

Nasveti za zmenke, za katere vam bo žal, da jih niste vedeli prej!

Foto: Aditya / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Nasvetov glede zmenkov je res ogromno. Upoštevajte samo tiste, v katerih ste na prvem mestu vi in vaše dostojanstvo.

Nasveti za zmenke vam ne nudijo kakšne posebne taktike ali natančnih receptov, kako se obnašati na zmenkih. Spodbujajo vas, da si postavite meje in sprejmete tisto, kar si zaslužite.

1. Ne racionalizirajte tega, kar čutite, in svojih občutkov ne potiskajte v vzorce, okvire, moralne norme, saj boste sami sebi povzročili trajno čustveno škodo.

2. Soočite se z vsem, kar čutite in če imate močna čustva do druge osebe, jih ne skrivajte pred njo.

3. Ne spreminjajte na sebi tistega, kar imate radi, ne glede na to, kako zelo se oseba, ki jo vidite, čuti zaradi tega ogroženega. Bodite to kar ste in tisti, ki vas ne morejo ljubiti takšne, jih pač ne bo v vašem življenju.

4. Vi ste vaš projekt in zato delajte na sebi, zase.

via GIPHY

5. Bodite previdni. Karizma je pogosto lahko manipulacija, prikrita v privlačnem paketu. Če padete pod vpliv takšne osebe, bo vaša ljubezen – neuslišana.

6. Ljubosumje vam ne sme laskati. To ni izraz ljubezni, ampak simptom nestabilnosti in negotovosti in ne bo izginilo samo od sebe. Če je partner sprva ljubosumen, bo kasneje še huje. In zlomilo vam bo srce in duha. Je ta oseba vredna tega?

7. Če je zveza že na začetku pod vprašanjem, jo pustite. Če dvomite na začetku, se bo sčasoma to še samo stopnjevalo.

8. Ne igrajte se. Vprašajte se, kaj se v resnici dogaja, bodite odkriti do sebe in druge osebe in odkrite svoj pravi obraz.

via GIPHY

9. Ne bojte se ranjenega srca. Bojte se življenja, v katerem vaše srce nikoli ne bo ranjeno. To je morda najboljša stvar, ki se vam bo zgodila, na razhodih se gradite.

10. Če se počutite negotovi in ​​nemirni, raziščite, kaj je narobe. Če vas ta tesnoba nenehno preganja in niste prepričani o partnerju, vedite, da se bo nelagodje spremenilo v stres, obup, prezir.

11. Bodite pozorni na način poljubljanja. Poljubljanje govori o razmerju.

12. Ne bojte se nasprotovati in se postaviti zase. Uporabite svoj glas.

via GIPHY

13. Formule za uspešno zvezo ni. Ljubite tako, kot ljubite.

14. Podoba vas kot para lahko pogosto zasenči odnos z resnično osebo – morda ste zaljubljeni v to, kar predstavljata skupaj, in ne v osebo, ki je ob vami. Na neki način se vsi zaljubimo v svoj ego. Samo poskrbite, da boste to lahko premagali.

15. Če menite, da vas oseba zanemarja ali zmanjšuje vašo vrednost, odidite, če ne se boste v tem razmerju izgubili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!