Nate misli nekdo, ki mu je mar: 6 fizičnih znakov, ki jih nikar ne spreglej

Foto: Allef Vinicius/Unsplash

Ste že bili v situaciji, ko niste razumeli, kako ste lahko občutili, da nekdo misli na vas? Da imate občutek, da njihove misli tečejo k vam? Ste preprosto ostali brez besed, ker ste slutili, da se bo nekaj zgodilo? Ali pa ste imeli občutek, kakor da lahko nekomu preberete misli? Se je vam to že kdaj zgodilo?

Ljudje si delimo nekakšno telepatsko povezavo. Vsekakor obstaja večja povezava, ki je nedotakljiva in nevidna. Takšna, ki jo lahko samo začutite.

Življenje in razmerja niso sestavljena samo iz fizičnega videza in interakcije, obstajati mora tudi nekaj globljega. Obstajati mora nekakšna duhovna energija in sila, zaradi katere čutite in nevede poznate misli in dejanja druge osebe. Kaj je to?

To je vaša podzavest. Nezavedno sprejemate vibracije in občutkov drugih ljudi. Včasih imate občutek, da morate nekaj storiti, vendar ne morete razložiti, zakaj. Samo veste, da morate. Občutek sedi v mislih in vas moti. In veste, da morate to storiti, kar vam sporoča vaš instinkt ali karkoli drugega.

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je zdelo, da ste bolni – že ste si predstavljali, da imate vročino in ležite v postelji – in potem ste resnično zboleli. Sprejeli ste dejstvo, da zbolite, in ste. Tako močna je naša podzavest.

Enako je z znaki, da nekdo misli na vas. Preprosto veste. Začutite njihove misli – seveda le, če jih želite začutiti in prepoznati. Če zanikate, ne boste videli in čutili znakov, ker bo vaša podzavest še vedno zaklenjena v vas.

Te misli in vibracije se kažejo fizično. Poglejmo si jih nekaj.

1. Podzavestni nasmeh

Vaše telo reagira tako, kakor mu govori um; mnogi se tega sploh ne zavedajo. Skoraj zagotovo ste bili v situaciji, ko ste bili pohvaljeni za nekaj, kar ste storili, in v tistem trenutku bi od veselja skočili v zrak. A morda situacija ni bila primerna, da bi lahko to svojo srečo pokazali svetu. Čeprav ste morali ostati resni, se vam je na obraz prikradel droben nasmeh. Trudili ste se, da bi ga zadržali, toda niste mogli. To je reakcija, ki je ni mogoče ustaviti.

To je fizična manifestacija signalov, ki jih prejemajo vaši možgani. Enako je z nekom, ki vas ima rad in nenehno razmišlja o vas. Ko boste srečali to osebo, boste videli nasmeh, vreden tisoč besed. Nasmehnila se vam bo, kakor da sta prijatelja že stoletja, kljub temu, da vas je spoznala šele včeraj. Boste njen največji razlog za nasmeh, za njeno srečo ali zardevanje.

Ko jo pogledate, preprosto veste, da se dogaja nekaj več kakor le prijaznost in vljudnost. Začutite, da ste ji všeč. Vaša podzavest vam govori, da misli na vas. Vaš videz, obraz in dejstvo, da vas vidi, so razlog za njen nasmeh, ki ga preprosto ne more zadržati.

2. Nenadna sprememba čustvenega stanja

To se vam je skoraj zagotovo že zgodilo, le da verjetno niste razumeli, zakaj se je zgodilo. Bili ste v nekakšnem evforičnem stanju – dobre volje, se šalili in se smejali. Vse, kar se je zgodilo v tistem trenutku, ste vzeli za pozitivno.

In potem se je naenkrat zgodila ogromna sprememba vašega čustvenega stanja. Postali ste depresivni, kot da vas je nekaj ali nekdo popolnoma izčrpal. Niste se več želeli smejati. Edino, kar ste si želeli, je bilo, da se umaknete, zaprete vase. Počutili ste se negativno in žalostno ali depresivno.

Verjetno je ravno v tistem trenutku nekdo mislil na vas. Vaša podzavest vam je skušala nekaj povedati, vendar na drugačen način, ker ne zna drugače. Vaš duh je to začutil. Energija te osebe je motila vašo, zaradi česar ste se v delčku sekunde spremenili. Njena energija je zmedla vaše energetsko polje in to vas je pripeljalo do spremembe stanja.

3. Vaša podzavest vaju zbliža

Ste se kdaj vprašali, zakaj in kako se ljudje zaljubijo drug v drugega? Kaj je tisto, kar vas vse bolj približuje tej osebi?

Vse je povezano z vašo podzavestjo in vibracijami, ki vas obkrožajo in so tako očitne, da se vas dotaknejo. Na žalost ljudje pogosto ne prepoznajo sreče, tudi če se jim zaleti naravnost v obraz. Ko se želijo zaljubiti, podzavestno iščejo tiste ljudi, ki lahko zadovoljijo njihove potrebe – nekoga, ki jih lahko dopolni, in nekoga, ki lahko naredi vse, česar oni ne morejo.

Podzavest želi najti način, kako to osebo pripeljati v vaše življenje. In vam skozi duhovna sporočila prenaša nekaj, kar je dotakljivo – nekaj resničnega in fizičnega.

Če je oseba, ki razmišlja o vas, pravi moški ali ženska za vas, se bosta slej ko prej srečala. In ko se srečate, boste zagotovo ugotovili, da vas je življenje že večkrat poskušalo združiti. Mogoče sta oba poznala iste ljudi, vendar sta vedno zgrešila. Verjetno sta bila ob istem času na istih krajih, mogoče sta bila celo istočasno v isti kavarni na kavi – le vsak z drugo družbo.

Vaša podzavest je začutila povezanost in vas je približala drug drugemu, dokler vas dejansko ni zbližala za vedno.

Nekdo misli na vas …

4. Čudni gibi oči

Če imate opravka z alergijami ali drugimi očesnimi težavami, lahko ta znak izključite. Če pa niste in vaše oko nenadoma ponori, bi to lahko bil vaš um, ki je nekaj zaznal.

Nenaden srbež ali trzanje oči lahko pomeni, da nekdo misli na vas. A tu je zanka. Če nekdo misli na vas, ni nujno, da ste mu všeč. Ni nujno, da pozitivno razmišljajo o vas. Lahko vas ogovarjajo ali omenijo na kakršenkoli drug negativen način. In verjeli ali ne, obstaja način, da ugotovite, ali ima nekdo negativne ali pozitivne misli do vas.

Če vas na primer srbi ali trza desno oko, to pomeni, da vas nekdo ni vesel, če pa to počne vaše levo oko, je nekdo zaljubljen v vas ali pa ga boste srečali.

Pri moških je obratno. Če torej trza desno oko, jih nekdo hvali, medtem ko za levo oko velja, da nekdo govori ali razmišlja o njih na slab način.

5. Napet um

Človeški um je izjemen. Tako čaroben je in še vedno precej neraziskan. Ima neomejeno moč. Poskusite samo pomisliti na vse stvari, ki jih lahko počnete s svojim umom. Pomislite, koliko idej lahko ustvarite in koliko rešitev najdete v sebi, skoraj za vse. Preprosto morate razbiti kodo, da v celoti uporabite svoj um ali vsaj poskusite to storiti.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste nekaj pojedli in se začeli dušiti? Ali pa da se vam je zaletela voda v grlu, zaradi česar ste kašljali? To je zato, ker vaš um ustvarja napetost. Vaš um čuti, kako vaše ime izhaja iz ust nekoga drugega. Poskuša vas opozoriti, da odprite oči in se ozrite okoli sebe.

Če o vas nekdo govori slabo, vam bo vaš um poslal fizični signal. Ponovno bo ustvaril napetost, ki se bo pokazala s fizično reakcijo – zardevanjem. Če ni razloga, da bi zardeli, zakaj se vam to dogaja? Imate razlago? V bistvu gre za to, da na na vas vpliva negativna energija osebe.

Kolcanje je tudi eden izmed znakov napetega uma in negativne energije. Običajno pomeni, da se nekdo pritožuje nad vami. Kar v bistvu pomeni dramo. Nepotrebna drama, ki vas vključuje, vodi do negativne energije, ki jo sčasoma zaznate. Nekdo se lahko pritožuje nad vami samo zato, da se počuti ali je videti bolje. In če imate kolcanje le takrat, ko ste v družbi določene osebe, je to lahko znak, da se ta oseba pritožuje nad vami.

Nihče ne zna razložiti, zakaj se te stvari dogajajo. Toda nekaj, kar lahko storimo, je, da si priznamo, da obstaja nekaj večjega kot samo mi in naše fizično življenje. V naši podzavesti in okoliščinah je nekaj duhovnega – in to moramo spoštovati.

Naša podzavest nam bo vedno pošiljala fizične znake, od nas pa je odvisno, ali jih bomo sprejeli ali pa bomo zaprli oči in še naprej živeli v nevednosti.

6. Pozitivna energija

Naš um je zares izjemen, in ker je sposoben zaznati negativno energijo in slabe stvari, lahko zazna tudi, kdaj nas ima nekdo rad in nas podpira. Tudi, če so oddaljeni kilometre, lahko vaš um začuti povezavo.

Pari čutijo fizične občutke, ki jim lahko povedo, da partner razmišlja o njih. Pokažejo se bodisi v občutku dotika na hrbtu ali roki bodisi v minljivem dotiku na obrazu; dobesedno lahko zaznajo, da se jih partner dotika, čeprav sta v tistem trenutku ločena.

Drug način, kako lahko pari začutijo svojo povezanost, je, ko začutijo dvig energije ali splošnega razpoloženja. To se zgodi, ko se človek počuti zlomljenega, zdrobljenega ali depresivnega in lahko dobesedno zazna preklop svoje energije samo zato, ker partner razmišlja, da bi se počutil bolje.

Še en znak, da nekdo o vas razmišlja pozitivno ali natančneje ljubeče, so vroča ušesa. Saj poznate ta občutek, ko vam je v ušesa nenadoma toplo in dejansko lahko začutite, kako rdeča postajajo. Zdi se, kot da gorijo, a vseeno je dober občutek. To je znak, da se je nekdo zaljubil v vas in v tistem trenutku misli na vas.

Se spomnite kihanja, ki trese vaše telo in je tako glasno, tako močno, da ga nikakor ne morete ustaviti? In ni nobenega posebnega razloga, da se je to zgodilo? Okoli vas ni prahu, nimate alergij in pred tem niste začutili nobenega srbenja. Takšno kihanje običajno pomeni, da nekdo misli na vas in da vas noro pogreša.

Naš um in telo sta povezana na način, ki ga še vedno nismo sposobni razumeti, in najbolje, kar lahko naredimo, je, da se za trenutek ustavimo in občudujemo samo naravo – to veliko mojstrovino, s katero smo obkroženi, mojstrovino, katere del smo tudi mi.

Ko torej naslednjič zaznate katerega od teh znakov, si vzemite nekaj časa, da jih začutite in bodite pozorni na to, kaj vam govorijo vaša čutila.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!