fbpx

Ne bežite od ljubezni

Foto: Vladimir Fedotov / Unsplash

Nehajte bežati pred svojimi občutki. Nehajte se obnašati, kot da je vaše srce narejeno iz ledu. Nehajte se obnašati, kot da vam ni mar za nikogar drugega kot zase.

Nehajte se obnašati, kot da ste srečnejši sami. Nehajte se obnašati, kot da ste preveč neodvisni, da bi bili v razmerju. Nehajte se obnašati, kot da bi vas partner, le upočasnil. Nehajte se pretvarjati, da si ne želite, da bi se vam kdo preveč približal, ker si globoko v sebi želite nekoga, ki vas razume, podpira.

via GIPHY

Nehajte bežati pred svojim najbolj pristnim jazom

Nehajte domnevati, da se morate obnašati kot nekdo, ki niste, da bi bili videti dovolj skrivnostni, zabavni, dovolj privlačni. Bodite to, kar ste, to je bolje od katere koli maske, ki si jo namestite. Ta maska, s katero ste hodili naokoli, vas bo pripeljala le do lažnih ljubezni. Pritegnila bo samo napačne ljudi. Pokažite jim svoj resnični jaz, svoje prednosti in pomanjkljivosti.

via GIPHY

Nehajte bežati pred preteklostjo

Nehajte se obnašati, kot da nimate prtljage. Nehajte se pretvarjati, da vas pretekli razhodi niso prizadeli. Dovolite si občutiti bolečino v srcu, jezo in žalost. Dovolite si predelati to, kar je bilo in se iz tega nekaj naučiti.

via GIPHY

Recite si, da, ste bili v preteklosti prizadeti, vendar to ne pomeni, da se bo spet zgodilo v prihodnosti. Soočite se s svojimi demoni, preden postanejo trajni del vas. Ne dovolite jim, da ostanejo predolgo.

Nehajte bežati pred tem, kar bi lahko bilo

Nehajte ignorirati sporočila osebe, o kateri ne morete nehati razmišljati, ker se bojite, da bi vas prizadela. Ne izmišljate si izgovorov za prepire, ker bi raje odrinili pravo osebo, kot da bi dali napačni osebi priložnost, da vam rani srce. Nehajte domnevati, da se ščitite, če se obnašate neodločno.

via GIPHY

Nehajte bežati pred ljubeznijo in pojdite k ljubezni

Dajte si priložnost. Tvegajte. Ne znižajte svojih standardov. Ne silite se v razmerje. Ko pa srečate nekoga, o katerem ne morete nehati razmišljati, mu za spremembo pojdi naproti. Pokažite čustva, ne kopičite jih v sebi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!