fbpx

Sunset Residence: počitniška rezidenca, pisana na kožo sodobnemu popotniku

Foto: booking.com

V Rovinju se skriva udobna počitniška rezidenca, ki je pred časom dobila novo podobo - Sunset Residence. Njena posebnost je odlična lokacija, le lučaj stran od mestnega jedra in nedaleč od morske obale.

Sunset Residence je zanimiva istrska nastanitev, ki se lahko pohvali z odlično lokacijo. Že Rovinj sam po sebi je vreden ogleda, sodobna namestitev pa vam omogoča, da vas od ozkih mestnih uličic loči le kratek sprehod. Prav tako je na dosegu roke plaža, do najbližje mestne plaže potrebujete manj kot pet minut, znamenita Mulini plaža pa se nahaja kako minuto dlje.

Poleg lokacije je hotel pred časom doživel temeljito prenovo. Sobe so prenovili v skladu s potrebami sodobnih popotnikov ter jih naredili še za odtenek bolj domače in udobne. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo, v njih pa najdete tudi grelnik za vodo in televizor, v kolikor se vam med dopustom vzljubi poležavati. V sklopu nastanitve nudijo tudi družinske sobe.

Foto: Booking.com

Le lučaj stran od mestnega jedra

Nekatere sobe so preobrazili v apartmaje in jih opremili s kuhinjskimi aparaturami, vse od pomivalnega stroja, do hladilnika in mikrovalovne pečice. Kljub temu kuhinje kaj dosti ne boste potrebovali, saj so odlične restavracije in bari le nekaj korakov stran. Kratek sprehod in že ste v rovinjski marini, lahko pa se podate vse do katedrale Sv. Eufemije.

Sunset Residence obkroža bujen vrt, pred nastanitvijo pa je tudi zasebno parkirišče, kjer gostje lahko mirne volje parkirajo svoj avtomobil. V sklopu namestitve je tudi sončna terasa, kjer se lahko predajate sončnim žarkom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!