Nesposobni vozniki terencev, ki so precenili svoje sposobnosti in se popolnoma osmešili

Slabi vozniki
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj se zgodi, ko za terenca sede neizkušen voznik, ki misli, da obvlada jekleno mrcino? Nič dobrega. Resda so terenci zmožni marsičesa in nas prepeljejo čez nemogoče terene, a pred nespodobnostjo voznikov tudi oni niso varni. Ne verjamete? Naj vam predočimo kopico dokazov s posnetki nesposobnih voznikov terencev, ki so precenili svoje sposobnosti in se popolnoma osmešili ter spotoma še uničili avto.

Za vožnjo terenskega vozila je potrebnega kar nekaj znanja in občutka. Tako kot je težje ukrotiti veliko zver kot psa, je težje ukrotiti terenca kot običajno osebno vozilo. A kot pri živalih, ljudje tudi pri avtomobilih radi precenijo svoje sposobnosti. Dokaz so ti nesposobni vozniki terencev, ki so se s svojo vožnjo popolnoma osmešili, ceno pa je plačalo vozilo.

PREBERITE ŠE: Vozniki luksuznih superavtomobilov, ki so super i****ti!

Ko se manever slabo konča.
Ko se manever slabo konča.

Verjamemo, da nas v terenskem vozili hitro premami adrenalin in da imamo občutek, da smo vladarji terena, a tako kot dober fotoaparat še naredi dobrega fotografa, tudi vsemogočni terenci sami po sebi še ne naredijo sposobnega voznika. Kdo je dal tem ljudem izpite za avto, se sprašujemo? Samo poglejte (glej zgoraj), kaj so s precenitvijo svojih sposobnosti naredili …

Mislim, da bo šlo ...
Mislim, da bo šlo …

In ne, ”salonski” terenci ala Porsche Cayenne niso pravi tereneci, zato z njim nikar ne poskušajte tega, kar je ta optimist:
https://youtu.be/qAqMAA7jRpE

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jahta Mazu 82: črna lepotica za pobeg iz resničnosti