fbpx
Foto: samsung

Odhajate na poseben zimski oddih in se želite vrniti domov s čudovitimi fotografskimi spomini? Za to naj poskrbi Galaxy A serija

Oglasno sporočiloSamsung

Končno je prišel teden, ko imate prosto v službi in odhajate na zaslužen zimski oddih! Tokrat ste izbrali res posebno destinacijo, ki je že dolgo na spisku vaših počitniških želja. Bele strmine, zasnežena pokrajina in brezskrbnost, že čakajo na vas. Skrbi pa vas, da vaš telefon ne bo zmogle posneti vseh čarobnih trenutkov in da bodo spomini prehitro zbledeli? Morda pa je čas, da si pred dopustom omislite še nov telefon serije A, ki z dostopno ceno ne razočara na nobenem področju. Od čudovitih fotografij, hitrega polnjenja do zmogljivega procesorja, zmore vse.

Ker se lahko zgodi, da boste morali tudi na počitnicah odgovoriti na kakšno elektronsko sporočilo je večopravilnost naprave ključna. Na izjemnih zaslonih imate lahko prikazane priljubljene aplikacije, organizirate svoj dan ali zapisujete svoje misli. Posebnost modela Galaxy A53 5G je v izjemni fotografiji, vzdržljivi bateriji, ogromnem spominu in velikem zaslonu. Ta je velik kar 16,5 centimetrov (6,5 palcev).

Foto: samsung

V nekoliko nižjem razredu se nahaja še njegov »bratec«, Galaxy A33 5G, ki s 16,25 centimetrov (6,4 palcev) ponuja nekoliko nižjo frekvenco osveževanja, oba pa imata Super AMOLED zaslon. A serija je sedaj opremljena z baterijo, ki omogoča do dvodnevno delovanje in 25 W super hitro polnjenje, kar je na odročnih lokacijah zelo priročno.

Foto: samsung

Zmogljiv in popolnoma nov 5 nm procesor z umetno inteligenco omogoča, da je tudi vsaka slika videti odlično. Sistem štirih kamer pri Galaxy A53 5G ima OIS kamero, 64 MP in tehnologijo VDIS, ki vsakokrat posname jasne in ostre posnetke zimske idile. Za selfije pa skrbi sprednja kamera z visoko ločljivostjo 32 MP. Več načinov fotografiranja omogoča različne pristope – Fun mode, Photo Remaster in Object eraser so le nekatere funkcije, ki bodo poudarile vaše fotografije in jih uredile za objavo, da bodo primerne za delitev z vsemi vašimi sledilci in prijatelji. Tako da brez skrbi, vsi vaši kolegi bodo vedeli, da ste na zimskem oddihu in zelo vam bodo zavidali – saj bodo vaše fotografije preprosto popolne.

Foto: samsung

Svojega mobilnega spremljevalca boste z veseljem pokazali tudi drugim, ki vas bodo spraševali, kako ste ustvarili tako epske zimske fotografije. Tanek okvir naprave ustvarja gladek in eleganten videz, zasnova Ambient Edge pa fotoaparat brezhibno združuje z ohišjem telefona. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G imata trpežno Corning® Gorilla® Glass 5 steklo ter odpornost na vodo in prah IP67, kar zagotavlja večjo vzdržljivost in varnost.

Foto: samsung

V tako čudoviti seriji velja omeniti še Galaxy A13 5G, ki je še en izmed članov serije A, cenovno dostopen vsakomur. Ima še večji zaslon kot prva omenjena člana A serije. S kar 16,8 centimetrov (6,6 palcev) brezkončnim V zaslonom ponuja še več prostora za igranje. Odličen za navdušence nad mobilnimi igrami, saj bo zaslon omogočal boljši pregled nad igralnim poljem.

Foto: samsung

Lahko gre še ceneje!

Kljub zelo ugodni ceni, tudi ta pri fotografijah zimskih radosti ne bo razočaral. Samsung Galaxy A13 prav tako posname odlične fotografije saj nudi kamere ločljivosti 50 MP (glavna), 5 MP (ultra širokokotna), 2 MP (makro) in 2 MP (globinska). Ultra širokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, z globinsko kamero lahko izpostavite želeni objekt, s sprednjo z 8 MP pa boste resnično dodali še piko na i.

Dodatne informacije o telefonih in A seriji najdete tukaj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.