fbpx

Odkrijte najboljše eko kampe v Sloveniji: Doživetje narave kot še nikoli doslej!

Kamp Koren Kobarid / Foto: booking.com

Popolno sožitje z naravo vas čaka v teh čudovitih eko kampih v Sloveniji..

Kampiranje je zakon, to pa so najboljši eko kampi v Sloveniji, ki vas še korak bolj približajo naravi. S svojo zavezanostjo trajnosti in poudarkom na naravnih virih energije, vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih.

Eco River Camp, Radovljica

Eco River Camp Radovljica se nahaja v slikovitem okolju ob reki Savi, obdanim s čudovitimi gozdovi in zelenimi polji. Kamp zagovarja številne ekološke prakse, vključno z recikliranjem odpadkov, uporabo obnovljivih virov energije in uporabo naravnih materialov pri granji. Obiskovalci lahko uživajo v številnih aktivnostih, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribolov in kajak.

Foto: booking.com

Eko Kamp Koren, Kobarid

Eko Kamp Koren se nahaja ob slikoviti smaragdni Soči, obdan z visokimi gorami in bujnimi gozdovi. Že zaradi svoje lokacije je kamp popolna destinacija za ljubitelje narave in avanturiste. Pa ne le to. Ponuja tudi glamping hišice in kampiranje z minimalnim vplivom na okolje. Obiskovalci lahko uživajo v številnih aktivnostih na prostem, saj je okolica pisana na kožo vsem ljubiteljem aktivnega preživljanja prostega časa.

Foto: booking.com

Natura Eko Kamp, Kranjska Gora

Natura Eko Kamp se nahaja v osrčju Julijskih Alp, obdani z osupljivo lepoto gora in gozdov. Kamp ponuja popolno zatočišče za sprostitev in raziskovanje narave, saj se nahaja tik ob pašniku. V sklopu kampa so na voljo nenavadne nastanitvene enote na drevesih, pa tudi vrsta prostorov za šotore. Obiskovalci lahko uživajo v številnih aktivnostih na prostem, kot so pohodništvo, jahanje itd.

Foto: Natua Eco Kamp

Eko Kamp, Snovik

Eko Kamp se nahaja v neokrnjeni naravi ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp, obdan z gozdovi in travniki. Nahaja se v neposredni bližini termalnega središča Snovik, prav tako pa ponuja odlično izhodišče za druge aktivnosti na prostem. V kampu je na voljo več parcel za avtodome in šotore.

Foto: Terme Snovik

Eko Camp Šupot, Koštabona

Eko Camp Šupot se nahaja v idilični istrski pokrajini, obdana z vinogradi, oljčnimi nasadi in sredozemsko vegetacijo. Ta kamp ponuja edinstveno izkušnjo, ki združuje sprostitev z ohranjanjem okolja. Zagotavlja namreč trajnostne nastanitvene možnosti, kot so šotori in lesene hišice. Obiskovalci lahko uživajo v številnih aktivnostih na prostem, kot so degustacije lokalnih vin, kolesarjenje po podeželju in sprehodi po naravi.

Foto: booking.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.