Ogreli ti bodo srce: 9 božičnih filmov, ki jih moraš videti

Pred vami je 9 božičnih filmov, ki vam bodo pogreli srce tudi ob nizkih temperaturah.

Božič je tik pred vrati, k pravemu božičnemu razpoloženju pa bodo prispevali tudi božični filmi. To so filmi, ki jih mogoče še niste videli, vendar vam bodo zagotovo pričarali pravo praznično vzdušje.

Pripravite prigrizke in napitke ter uživajte!

Christmas Prince: The Royal Baby (2019)


Film je tretje nadaljevanje Netflixovega Christmas Princea. Znova se vrnemo v pravljično kraljestvo Aldovio, kjer se kraljica Amber in kralj Richard pripravljata na rojstvo prvega otroka. Aldovio obiščeta tudi kralj in kraljica Penglie, da bi podpisala sporazum med obema kraljestvoma, vendar ta čudežno izgine.

Noelle (2019)


Noelle je hči Božička, ki živi na severnem tečaju. Njen brat Nick bi moral postati novi Božiček, vendar se v novi vlogi kljub Noellini pomoči ne znajde najbolje. Ko Nick zaradi prevelikega pritiska izgine, se Noelle odpravi za njim, da bi rešila božič.

The Princess Switch (2018)


Stacy De Novo je slaščičarka iz Chicaga, ki se prijavi na božično slaščičarsko tekmovanje v Belgravii. Tam spozna prinčevo zaročenko vojvodinjo Margaret, ki je Stacy na las podobna. Ker si vojvodinja pred poroko želi izkusiti »navadno« življenje, dekleti za dva dni zamenjata vlogi.

Božič na kvadrat (Four Christmases, 2008)


Brad in Kate sta oba otroka ločenih staršev, zato se običajno oba z izgovori izogneta božičnim obiskom. Ko ju na novicah posnamejo, kako se v resnici odpravljata na eksotičen dopust, ju ujamejo na laži in morata obiskati vse svoje starše.

The Knight Before Christmas (2019)


Cole je angleški srednjeveški vitez, ki ga čarovnica pošlje v Ohio v sedanjosti. Tam spozna gimazijsko učiteljico Brooke, ki ga po nesreči zbije z avtom. Ker se Brooke počuti slabo, ga povabi k sebi domov, kmalu pa se med njima začne plesti romanca.

The Man Who Invented Christmas (2017)


Film o nastanku Božične pesmi, zagotovo ene izmed najbolj priljubljenih božičnih zgodb. Charles Dickens se znajde v finančnih težavah in brez navdiha, od njegove zadnje uspešnice pa sta minili že dve leti. Da bi si povrnil ugled, se odloči sam izdati knjigo o skopušnem bogatašu, ki ga obiščejo trije božični duhovi.

The Christmas Chronicles (2018)


Brat in sestra Teddy in Kate se odločita, da bosta posnela Božičkov prihod, da bi dokazala njegov obstoj. Ko Božičku sledita na njegove sani in se te pokvarijo, se to spreobrne v pustolovščino, da bi skupaj z Božičkom rešila božič.

Nova v družini (The Family Stone, 2005)


Družinska božična komedija z najbolj znanimi igralskimi imeni. Najstarejši sin Everett domov za praznike pripelje svoje dekle Meredith, da bi jo zaprosil z babičinim poročnim prstanom. Žal se konservativna Meredith in bolj sproščena družina Stone ne ujameta najbolje.

Grinch (2018)


Nov animiran film o čemernem Grinchu, ki sovraži božič. Kot samotar živi v jami blizu Whovilla, družbo pa mu dela psiček Maks. Vsako leto se prebivalci Whovilla pred božičem odločijo organizirati velika praznovanja. Grinch se odloči, da ima letos vsega dovolj in da bo ukradel božič.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Priljubljena serija Kako sem spoznal vajino mamo dobiva nadaljevanje, v katerem igra priljubljena igralka