fbpx

Philips Performance OLED807 – televizija za navdušence nad igrami in dobrim zvokom!

Philips Performance OLED807

Foto: Philips
Zadnjič posodobljeno: :

Philips TV predstavlja širok nabor izboljšav, s katerimi se ponaša nova serija Philips Performance z modelom OLED807, ki izboljšuje dosedaj velikokrat nagrajene televizije Philips.

Vodikove spojine je v zasnovi zaslona televizorja OLED-EX zamenjal učinkovitejši in stabilnejši devterij, zaradi česar novi model v primerjavi s prejšnjimi običajnimi televizorji OLED zagotavlja do 30% višjo svetilnost. kar je ena od prvih novosti, ki so jo danes poudarili razvojniki pri blagovni znamki Philips. Seveda niso mogli mimo izboljšanega procesorja šeste generacije z oznako P5. Sledji skrbi za komunikacijo s svetlobnim senzorjem televizorja. Izboljšana različica sistema Ambient Intelligence P5 nenehno meri svetlobne pogoje v prostoru in v realnem času prilagaja svetlost, parametre gama in barvo ter tako vseskozi zagotavlja popolnoma optimiziran kontrast, tako za vsebine SDR kot tudi HDR. Zahvaljujoč šesti generaciji slikovnega procesorja P5 AI lahko gledalci izbirajo med različnimi možnostmi predvajanja vsebine. Načini, ki so na voljo, so očem prijazen način Eye Care, način optimizacije temnih podrobnosti Dark Detail Optimization in način z optimizacijo temperature barve Color temperature Optimization.

Izjemno kinematografsko doživetje

Nova različica samodejnega filmskega načina AI Auto Film Mode ob zaznavi filma poskrbi za še večjo izbiro prikazovanja alternativnih slogov slike in sicer namesto dozdajšnjih dveh omogoča kar sedem različnih, vključno z načinom Filmmaker. Če je vaš televizor Philips OLED807 nastavljen na slog slike Filmmaker, bo pri zaznavanju vsebine Dolby Vision samodejno preklopil na temnejši prikaz slike Dolby Vision.

Slogi slike zdaj vsebujejo novega, to je način Crystal Clear, ki nadomešča prejšnji način Vivid (Živahno) in zagotavlja prikaz izjemno jasne slike z bogatimi barvami. Izboljšuje tudi naravno ravnovesje med ostrino, barvami in kontrastom.

Philips še naprej zagotavlja podporo širokemu naboru formatov zapisa HDR, vključno z Dolby Vision, HLG, HDR10 in HDR10+ ter HDR10+ Adaptive. V modelih 2022 bo omogočena tudi podpora IMAX Enhanced.

Prefinjenost v najmanjših podrobnostih

Foto: Philips
Philips OLED807 ima izjemno tanko zasnovo z zunanjim kovinskim okvirjem, ki omogoča brezhibno integracijo novega, izboljšanega štiristranskega sistema Ambilight, ki s podrobnejšo in natančnejšo projekcijo barv poskrbi za nepozabno izkušnjo gledanja. Večina Philipsovih modelov OLED807 ima elegantno in ozko kovinsko kromirano stojalo v obliki črke T, edina izjema je 77-palčni model, ki je nameščen na kovinskih, temno kromiranih zaobljenih nogicah. Stranski in zadnji del vrhunskega daljinskega upravljalnika je obdan z odgovorno pridobljenim visokokakovostnim usnjem škotskega proizvajalca Muirhead. Odlikujejo ga tudi elegantni, srebrn kovinski zaključek ter neizbočene tipke, ki se ob pritisku osvetlijo in zagotavljajo enostavnejše upravljanje.

Zasnovan za igričarje

Novi Philips OLED807 je idealen tudi za izkušene igričarje, saj prepriča z odlično podporo HDMI 2.1 in funkcijami kot so -eARC, VRR 4K UHD (40 Hz – 120 Hz, pri polni pasovni širini 48 Gbps, za 4:4:4, 12 bitne signale) ter skladnostjo s FreeSync Premium in G-SYNC ter načinoma Auto Game in Auto-Low-Latency.

Nova vrstica uporabniškega vmesnika za igre prek poenostavljenega menija na zaslonu omogoča enostaven dostop do nastavitev slike in zvoka, ki omogočajo hitro sprotno preverjanje in prilagajanje nastavitev med igranjem. Igričarji lahko sedaj enostavno omogočijo možnosti VRR, NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync™.

Philipsova edinstvena »anti-burn« tehnologija uporablja napredno funkcijo zaznavanja logotipov ter statičnih objektov v sliki. Mreža območij z natančnim zaznavanjem statične vsebine in postopnim zniževanjem intenzivnosti lokalne osvetlitve na zaslonu preprečuje pojav vtisnjene slike, kar pa ne vpliva na sliko v drugih delih zaslona.

Pametni zvok

Philips OLED807 odlikuje nadgrajen, visokokakovosten in visokozmogljiv zvočni sistem 2.1 z močjo 70W RMS in namensko tehnologijo Triple Ring. Na zadnjo stran usmerjeni basovski zvočnik podpirajo kar štiri pasivne mebrane. Prav tako je del sistema Philips TV & Wireless Home System vgrajena brezžična tehnologija DTS Play-Fi, ki jo je mogoče uporabljati kot del večpredstavnostnega zvočnega sistema visoke razločljivosti. Omogočeno je enostavno in brezhibno povezovanje z združljivimi televizorji, mobilnimi napravami, zvočnimi moduli in zvočniki, kjerkoli v vašem domu. Vzpostavitev brezžične povezave s slušalkami, dodatnimi zadnjimi zvočniki ali nizkotonskim zvočnikom je neverjetno preprosta. Najnovejša posodobitev modelom letnika 2022 omogoča, da Philips OLED807 v AV-sistemu z več zvočniki uporabljate kot samostojen centralni zvočnik. Do pametnih funkcij lahko dostopate prek najnovejšega operacijskega sistema Android TV 11, ki ga odlikuje eleganten in intuitiven vmesnik, z vgrajenim Pomočnikom Google, do katerega dostopate kar prek vgrajenega mikrofona na daljinskem upravljalniku. Seveda je združljiv tudi s tehnologijo Alexa.

Senznam najbolje prodajanih televizij blagovne znamke Philips pri trgovcu Amazon

Znižano za 43,49 EUR1. Najbolje prodajan
Philips TV 43PUS8506 43 Zoll 4K UHD LED Android TV mit...
Philips TV 43PUS8506 43 Zoll 4K UHD LED Android TV mit...
Power_Source_Type: Kabelgebundene Elektrik
542,49 EUR −43,49 EUR 499,00 EUR
Znižano za 54,49 EUR2. Najbolje prodajan
Znižano za 273,01 EUR3. Najbolje prodajan
Znižano za 87,96 EUR4. Najbolje prodajan
Znižano za 413,63 EUR5. Najbolje prodajan
Philips TV 70PUS7906 70 Zoll 4K UHD LED Android TV mit...
Philips TV 70PUS7906 70 Zoll 4K UHD LED Android TV mit...
1.299,00 EUR −413,63 EUR 885,37 EUR

Zadnja posodobitev 2022-05-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!