Phoozy: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj

PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj

Se vam rado zgodi, da med ‘skokom’ v trgovino telefon pozabite v avtu, ki je parkiran na razgretem parkirišču? Ali pa ste med kidanjem snega mobilnik odložili na polico? V obeh primerih je mobilna napravica najbrž protestirala in za nekaj časa nehala delovati, kajne? No, zdaj temu lahko naredite konec.

The Phoozy Thermal Phone Pouch je nekakšna vrečka, ki mobilniku nudi varno zavetje pred vročino ali mrazom.

Narejena je iz materialov, iz katerih so narejene tudi astronavtske obleke. Zunanja kromirana školjka odbije skoraj 90 odstotkov celotne sončnega sevanja ter omogoča varno okolje do 20 °C pod ničlo, medtem ko plišasta notranjost varuje pred poškodbami udarcev. No, če je telefon varen pred udarci in soncem ter mrazom, pa naj bo tudi pred vodo, kajne? Phoozy namreč ne potone, tako da je strah pred ‘tauhanjem’ telefona odveč.

Etui je na voljo v različnih velikostih, stane pa 26 evrov. Tako, zdaj imate med kidanjem snega ali ležanjem na plaži eno skrb manj.

Galerija – PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj

Dodatne Informacije

Več informacij:
phoozy.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nekaj posebnega za prave igračarje: najboljše 4K in 8K igranje iger