fbpx

Polestar Percept: prihodnost je danes

Čudovit koncept je dobil zeleno luč po izjemno pozitivnih odzivih avtomobilističnih navdušencev in strokovne javnosti.

Polestar je sporočil, da se bo konceptni model Precept, prikazan v začetku tega leta, začel proizvajati. V Veliki Britaniji, kjer poteka razvoj modelov Polestar, trenutno na konceptu dela 130 razvojnikov.
Odločitev je bila sprejeta po tem, ko je podjetje spoznalo, da je ljudem všeč in da obstaja obstaja trg za tako čudovit, športen in povsem električen avtomobil.


Polestar Precept bodo izdelovali na Kitajskem, domačem trgu Polestarja, v povsem novem proizvodnem obratu, ki je trenutno še v načrtih. Tovarna ne bo samo ogljično nevtralna, temveč bo tudi eden najbolj inteligentnih in povezanih avtomobilskih obratov za proizvodnjo na svetu.

Polestar namiguje, da je pomemben del Precepta njegova lahka ogljikova kompozitna konstrukcija in trajnostni materiali. Notranjost Polestarja Precept namreč vsebuje mešanico trajnostnih materialov, vključno z recikliranimi steklenicami PET, obnovljenimi ribiškimi mrežami in reciklirano plutovino. Kompozit na osnovi lanu, ki ga je razvil zunanji partner Bcomp, je predstavljen v številnih notranjih in nekaterih zunanjih delih. Polestarova ambicija je prenesti večino te trajnosti tudi v proizvodnjo končnega izdelka.

Dodatne Informacije

polestar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!