Poletna muzejska noč 2015 – muzeji in galerije po Sloveniji 20. junija ponovno brezplačni

20. junija se bo odvila že tradicionalna Poletna muzejska noč in nam omogočila brezplačen vstop v številne muzeje in galerije po Sloveniji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Muzeji in galerije po Sloveniji

Organizator

Poletna muzejska noč

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

prost vstop

Poletna muzejska noč je že tradicionalna skupna akcija slovenskih muzejev in galerij, ki nam obiskovalcem omogoča, da si ogledamo zbirke muzejev in galerij v poznih večernih urah, ko so vrata kulturnih ustanov ponavadi že zaprta. 20. junija med 18. in 24. uro se bomo tako lahko udeležili številnih vodstev po razstavah delavnic, predavanj, koncertov in drugih družabnih dogodkov.

PREBERITE ŠE: 23. Festival LENT 2015 (program)

Poletna muzejska noč 2015 je tako idealna priložnost, da nadoknadimo zamujeno in izkoristimo prost vstop v številne kulturne ustanove po Sloveniji. Geografske omejitve tokrat niso izgovor, saj bo Poletna muzejska noč med drugim potekala v Ajdovščini, Beltincih, Bistri pri Vrhniki, na Bledu, v Bohinju, Bohinjski Bistrici, Brestanici, Brežicah, Celju, Divači, Dobrovem, Domžalah, Dutovljah, Gronji Radgoni, Izoli, na Jesenicah, v Kamniku, Kočevju, Kopru, Kostanjevici na Krki, Kranju, Kranjski Gori, Krškem, Laškem, Lendavi, Litiji, Mariboru, Metliki, Mežici, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem mestu, Piranu, Pivki, Polhovem Gradcu, Postojni, Ptuju, na Rašici, v Ribnici, Rogatcu, Slovenski Bistrici, Šentrupertu, Škocjanu, Šoštanju, Tolminu, Tržiču, Velenju, Vitanju, Žalcu ter seveda v Ljubljani.

Dodatne Informacije

Več informacij in program:
www.muzejska-noc.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Indigo 2020: “Zdaj je prepozno”