Polyglot Conference Ljubljana 2018

Polyglot Conference Ljubljana 2018.

Polyglot Conference že pet let razveseljuje številne govorce po svetu – leta 2013 so prebili led v Budimpešti, šest let pozneje pa bodo prvič gostili konferenco v Ljubljani. Tema letošnje konference je ‘Diversity in Language’, zato bodo tudi slavili raznolikost, s katero se srečujemo v deželi, kot tudi raznolikost med udeleženci.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Grand Hotel Union
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 49,00 €

Polyglot Conference 2018 v Ljubljani bo združila jezikovne navdušence s celega sveta, ki se bodo osredotočiti na raznovrstnost v jeziku na način, na katerega se večina ljudi ne more v vsakdanjem življenju.

Tema letošnje konference je Raznolikost v jeziku – udeleženci bodo lahko sodelovali na jezikovnih pogovorih o različnih temah, kot so najnovejše raziskave poliglotov, vključevanje poliglotstva na delovnem mestu, jezikovne družine ali posamezni jeziki, jezikoslovje, novi učni viri in tehnike ter jezikovne teme v zvezi z zgodovino in kulturo mesta gostiteljice. Nekaj časa pa bo namenjenega tudi raziskovanju tehnik učenja jezikov, pa tudi, kako uporabljati svoje jezikovne spretnosti za delo in učenje najučinkoviteje.

Tema letošnje konference je Raznovrstnost v jeziku.
Tema letošnje konference je Raznovrstnost v jeziku.

Na Polyglot konferenci se boste lahko srečali s strokovnjaki in podjetniki ter pridobili podporo, potrebno za izboljšanje svojega učenja jezikov. Organizatorji vabijo vse, da uživajo in spoznavajo Slovenijo, fascinantno državo na križišču Italije, Balkana in srednje Evrope z bogato mešanico narodov, jezikov in kultur.

Dodatne Informacije

Več informacij:
polyglotconference.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!