Popup Lighting: stenska svetila, ki se ob prižigu spremenijo v žival

Stenska svetila , ki se igrajo s svetlobo.
Zadnjič posodobljeno: :

Izbira stenskih svetil je zares široka, a če iščete nekaj drugačnega, nekaj inovativnega, nekaj, kar vam bo zaiskrilo oči kot otroku tridimenzionalna knjiga, t. i. skokica (pop-up knjiga), potem so stenska LED-svetila Popup Lighting kot naročena za vas. Ne le, da so estetsko privlačna, ko luč prižgete, se svetilka v kombinaciji s svetlobo, ki jo meče na steno, spremeni v podobo živali.

Osnovne Informacije
Znamka

Popup Lighting

Model

Cena

60 € +

Trgovina

Amazon

Želite imeti na svoji steni motiv živali? Vam nagačene živali niso povšeči oz. imate etične pomisleke? Potem predlagamo, da si omislite inovativna stenska svetila Popup Lighting izraelske oblikovalke Chen Bikovski iz Tel Aviva.

PREBERITE ŠE: ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili

Stenska svetila, ki se igrajo s svetlobo.
Stenska svetila, ki se igrajo s svetlobo.

Minimalistično zasnovane se igrajo s svetlobo in ob prižigu luči na tak način osvetlijo ozadje, da se v kombinaciji s samo svetilko spremenijo v žival. Na voljo sta motiva jelenje glave in pava, Bikovska pa je idejo zanje dobila v pop-up knjigah, ki so jo vedno fascinirale kot otroka. Na voljo je različica iz kartona, ki vas bo olajšala za 60 evrov, različica iz aluminija pa za 235 evrov.

Galerija – svetila Popup Lighting:

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA katalog 2021: vse to boste dobili v IKEA Ljubljana