fbpx

Povej moškemu resnico … in boš ostala sama!

Povej moškemu resnico … in boš ostala sama!

Čas je, da si priznaš resnico. Čas je, da mu priznaš, da raje uživaš sama kot z njim. Ker razmerje ne more biti sladko, če si v njem NA SILO.

Verjetno ti ob misli na to, da bi bila samska, ni najbolj prijetno. Vendar biti sama ni težko! Težje je biti SAMA Z MOŠKIM, ki ga imaš domnevno ob sebi. In mu praviš partner. Takšna osamljenost je NAJHUJŠA. Je kot tempirana bomba. Veliko bolje je, če si iskrena do sebe in se ne pretvarjaš, da si nekdo drug … in to le zato, da bi partner bil ob tebi.

Predstavljaj si, kako hudo je, če si moraš nenehno izmišljati stvari, s katerimi bi ustvarila zanimanje pri moškemu, le da ostane ob tebi … in to zato, ker na papirju piše, da je popoln. Če je že več mesecev odsoten, ti pa še kar vztrajno rineš in počneš vse, da bi te znova ljubil, je čas, da si priznaš: DRAGICA, MOŠKI, KI GA IMAŠ OB SEBI, NI ZATE!

Če si boš zatiskala oči pred resnico in živela po njegovih pravilih, pozabi na takšno razmerje in “ljubezen”. Sčasoma bo laž zastrupila tebe in njega. Oba. Tudi tvoj moški je živa oseba in bo spoznal, da se pretvarjaš in trdiš, da si tisto, kar v resnici nisi.

Razmerje ne more biti sladko, če si v njem NA SILO.
Razmerje ne more biti sladko, če si v njem NA SILO.

Kaj narediti, če se ne moreš več pretvarjati?

Čas je, da si priznaš resnico. Čas je, da mu priznaš, da raje uživaš sama kot z njim.

In kaj se bo potem zgodilo:
Prišla boš domov. Slekla se boš. Stuširala in pojedla dobro večerjo. Ne boš mislila na nikogar. Ne boš zadovoljevala nikogaršnjih želj. Ne boš se prilagajala. Vrnila se boš v svoj svet. Ukvarjala se boš s stvarmi, ki jih imaš rada, brez slabe vesti.

In kaj bo z njim:
Našel bo pravo ljubezen (ker to očitno nisi bila ti) ali bo živel sam, brez laži in pretvarjanja.

Odnos v razmerju in zakonu bi moral temeljiti na zaupanju.
Odnos v razmerju in zakonu bi moral temeljiti na zaupanju.

Odnos v razmerju in zakonu bi moral temeljiti na zaupanju. Če ga ni, vama noben nasvet na tem svetu ne bo pomagal rešiti razmerja. Nekaj časa bosta ohranjala umetno ustvarjeno ravnotežje …, a na koncu bo nastal kaos, ki bo prizadel tebe in človeka, ki ga imaš ob sebi.

Zato se ne boj samote. Samota je dobra. Ona te bo ojačala in pripravila na novo ljubezen. To je ljubezen DO DRUGIH ali DO SEBE. In obe lahko občutiš le, če se rešiš laži in manipulacij.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!