Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako sama določiš pravo velikost nedrčka

Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako določiš sama pravo velikost nedrčka

Če nikakor ne moreš najti ustrezne velikosti nedrčka, ti bo ta praktičen nasvet 100 % pomagal odkriti tisto, kar iščeš. Ni pomemben zgolj videz, temveč predvsem tvoje zdravje.

Dejanska velikost nedrčka se pogosto ne ujema z velikostjo, za katero mislimo, da jo nosimo. Napačen izbor ne predstavlja težav zgolj zaradi zdravja, temveč lahko izzove fizične težave. Ozek nedrček naj bi poškodoval tkiva dojk in izzval težave pri dihanju. Kot češnja na torto so tudi bolečine v vratu, ramenih in hrbtu.

Za ustrezno določanje mer nedrčka boste potrebovali ogledalo in šiviljski meter. Nase nadenite nedrček, ki ni podložen, in stojte čim bolj pokončno.

Tako določiš sama pravo velikost nedrčka …

1. Tik pod nedrčkom postavite meter in izmerite obseg pasu.

Pravo mesto boste dobili takrat, ko na hrbtni strani nedrčka lahko zataknete dva prsta in začutite manjši upor. Če čutite, da je preveč ohlapno, so mere napačne. Če s težavo zataknete prsta, potrebujete večjo številko nedrčka.

2. Izmerite, na kateri točki prsnega koša stojijo vaše prsi, in sicer meter postavite na bradavici, vzporedno s hrbtom, in tako izačunajte obseg prsi.

Meritev predstavlja košarico.

Tako določiš sama pravo velikost nedrčka ...
Tako določiš sama pravo velikost nedrčka …

3. Številke, ki ste jih dobili, zaokrožite tako, da dobite celo številko.
4. Velikost izračunajte tako, da mero obsega prsi in košarice odštejte.

Vsaka razlika v centimetrih je razlika v velikosti košare, in sicer 1 je A, 2 je B, 3 je C, 4 je D … Svojo velikost lahko varno izračunate tudi s tem spletnim računalom.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Je to najbolj odštekan in udoben copat letošnje jeseni?