fbpx

Prava ljubezen mora biti nežna in mirna

Foto: Columbia pictures
Zadnjič posodobljeno: :

Prava ljubezen je izbira osebe, ki bo z vami do konca vašega življenja. Je toleranca! Prenašanje, sprejemanje drug drugega, tudi tedaj, ko si gresta na živce.

V ljubezni ni logike. Včasih ni smiselno nič, na kar pomislite. Edino, v kar lahko verjamete, so vaši občutki.

1. Ljubezen bi morala vzbuditi občutek polnosti

Ne praznine. Ne sme biti napačno razumljena ali necenjena. Ljubezen bi vam morala dati več razlogov, da se zbudite nasmejani, da objamete osebo, ki jo vidite v ogledalu, da se počutite varne in podprte. Ljubezen vam ne bi smela povzročati nenehnih solz ali dvoma vase. Vaša oseba ne bi smela biti razlog za bolečino. Morala bi biti razlog za vaš nasmeh.

2. Prava oseba te bo vedno podpirala

Tista samo vaša prava oseba vas ne bo poskušala zadržati pri sebi iz strahu, da bi vas izgubila. Ne bo vas zadrževala na poti k uspehu, potisnila vas bo naprej, da sledite svojim sanjam. Spodbuja, da postanete najboljša različica sebe. Z vami bo, tudi ko boste začeli izgubljati zaupanje vase, ker verjame v vas bolj kot kdorkoli drug. Včasih še bolj kot vi sami.

Ljubezen je dotik duše. Foto: Alvin Mahmudov / Unspalsh

3. Pri zaljubljenosti gre za potovanje, ne za cilj

Če želite, da se ustalite z nekom posebnim, morate uživati ​​v vsakem koraku razmerja. Uživajte v fazi začetne zaljubljenosti. Uživajte v spoznavanju. Uživajte v udobju drug ob drugem. Ne načrtujte popolne prihodnosti, da bi uživati ​​v trenutku. Potujta skupaj skozi vse faze ljubezni in uživajta v odnosu, ki se bo spreminjal skozi čas in obdobja ljubezni.

4. Ljubezen je lahko mirna

Na nežne, majhne subtilne načine. Presenečajta drug drugega z majhnimi pozornostmi in si pošiljata sladka sporočila. Ne pozabite, da najbolj zdravi odnosi niso najbolj vznemirljivi. Delujeta kot konstanta, ne glede na razpoloženje. Vedno ste tam drug za drugega.

5. Ni nujno, da vas prepiri oddaljujejo

Ko ste s pravo osebo, boste našli zdrave načine komuniciranja. Ne bosta vedno srečna drug z drugim, a ko bo prišlo do težave, se bosta pogovorila. Počutili se boste varno, da se odprete drug drugemu, tudi če so vaši občutki neurejeni. Vsakič, ko greste skozi čas nesoglasja, vam bo to dalo priložnost, da pokažete novo plat sebe. Postali boste močnejša ekipa, ne šibkejša.

Skupaj sta preprosto srečna. Foto: Disruptivo / Unspalsh

6. Dajanje prostora drug drugemu je občutljivo ravnovesje

Ne želite imeti popolnoma ločenega življenja, ker se potem sploh ne boste počutili kot par. Vendar pa tudi ne želite preživeti vsake budne sekunde skupaj. Ne želite postati preveč odvisni ali navezani na partnerja. Želite imeti svoje hobije, svoje prijatelje, svoje interese. Včasih se lahko ta področja prekrivajo, vendar ne vedno.

7. Ljubezen bo tudi bolela

Tudi ko ste v skoraj popolnem razmerju, bodo prišli težki dnevi. Ne boste se vedno strinjali. Ne boste vedno najboljše volje. Partner nikoli ne sme prestopiti neodpustljivih meja ali vas potiskati do vaših meja. Oba lahko delata napake, vendar le te ne smejo postati navade. Spoštujta se.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!