fbpx

Predstavljamo vam vseh 32 modnih nogometnih dresov reprezentanc za FIFA World Cup 2014

Brazilija / Domači

Vseh 32 sodelujočih ekip, se je odločilo za redesign svojih standardnih dresov, prav za ta največji in najpomembnješi turnir. Nekatere ekipe, kot sta Brazilija in Hrvaška so svoje drese le nekoliko prilagodile modnim smernicam, saj že tako ali tako na prvi pogled veš, da gre za navedeni reprezentanci. Vabilo k ogledu vseh 32 reprezentanc ter njihove modne smernice za svetovno prvenstvo v nogometu - Fifa World Cup Brasil 2014.

Potrebno je priznati, da so ob pripravah na svetovno nogometno prvenstvo reprezentance zares naredile vse za čim boljšo razpoznavnost na terenu. Nekateri dresi so izjemno lepo oblikovani ter izstopajo iz povprečja. Spet drugi niso tako kreativno inovativni. Od vseh sodelujočih na turnirju manjka dres Bosne, ki še ni bil predstavljen. Ko bo to ekipa storila, bomo članek dopolnili s tem dodatnim dresom.

Preko Facebooka nam s komentarjem sporoči kateri dres ti je najbolj všeč.

PREBERI ŠE: Nogometaši na svetovnem prvenstvu nekoč in danes

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.