fbpx

Pure Relax: užitkarski apartma na otoku Krku

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Pure Relax luksuzni apartmaji so točno to, kar pove že ime samo. Čisti užitek.

V priljubljenem mestecu Malinska na otoku Krku najdete vrsto zanimivih in privlačnih nastanitev, Pure Relax luksuzni apartma je brez dvoma ena izmed njih. V sklopu apartmaja sta urejeni dve spalnici, zato je primeren za bivanje do štirih oseb. V kolikor dobite obiske, je v dnevnem prostoru urejena tudi sedežna garnitura, ki se lahko raztegne in omogoča dodatni dve ležišči.

Romantična pot do mesta

Pure Relax apartma se nahaja v neposredni bližini plaže Rova, ki sodi med najlepše kotičke Krka. Je tudi dobro izhodišče za raziskovanje mesta, saj je to le kratek sprehod stran. Ob obali je namreč speljana romantična pot, po kateri se lahko sprehodite naravnost do mestnih uličic. Ob promenadi najdete vrsto restavracij in barov.

Apartma zaradi lege v neposredni bližini morja nudi prekrasne razglede na morski horizont in riješki zaliv. Razteza se na 90 m2 in je popolnoma klimatiziran, gostom pa je na voljo brezplačen internet. Sicer pa se v sklopu apartmaja nahaja še vrsta ostalih pripomočkov, od pralnega stroja do televizorja. Z balkona se odpirajo krasni razgledi, zato je kot nalašč za jutranjo kavo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!