fbpx

Raztegljiva počitniška prikolica: kompaktna med prevozom in prostorna na kampiranju

Beauer 3XC; Foto: beauer.fr
Zadnjič posodobljeno: :

Francoska ʺpočitniška prikolicaʺ Beauer 3XC je presenetljivo praktična, zaradi kompaktne zasnove pa jo je mogoče pritrditi na različne tipe kombiniranih vozil ali poltovornjake. Ko je parkirana na mestu za kampiranje se raztegne in ustvari obilico prostora za kampiranje.

Za prevažanje ʺpočitniške prikoliceʺ Beauer 3XC ne bo več potrebna vleka, saj je mogoče raztegljivo prikolico namestiti direktno na temu primerno vozilo. V osnovi je potrebna šasija s kabino, na katero se nato naknadno pritrdi še počitniška prikolica. Ko se enkrat prikolica raztegne, ponuja skorajda enako veliko prostora kot klasična prikolica. Na kampiranju se Beauer 3XC spremeni v 12 kvadratnih metrov velik ʺavtodomʺ.

Beauer 3XC; Foto: beauer.fr

Stranice prikolice 3XC se raztegnejo s pomočjo elektrike, v njej pa boste našli kombinacijo dnevne sobe in jedilnice, v kateri je dovolj prostora za 5 oseb. Kuhinja, ki se nahaja v enem izmed stranskih modulov, je dovolj velika za mikrovalovno pečico, hladilnik, pomivalno korito, dva gorilnika za kuhanje in obilico prostora za shranjevanje. V preostalem modulu je nameščena spalnica, v kateri je postelja za dve osebi. Manjši del med spalnico in kuhinjo služi kot kopalnica, v kateri je lahko po želji nameščena tudi prha.

Beauer 3XC; Foto: beauer.fr

Beauer nudi svojim strankam celo paleto dodatnih možnosti, med katerimi sta gretje in hlajenje, za celoletno izkoristek prikolice. Ogrevamo in hladimo se lahko na plin ali elektriko, sončne celice in nosilci za kolesa pa so prav tako navedeni pod izborom dodatne opreme. Začetna cena Beauer 3XC se prične pri 66.900 evrih, pri čemer je potrebno poudariti, da je v tej ceni že všteta šasija z enojno kabino.

Dodatne Informacije

beauer.fr

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!