fbpx

Rondela, nova LED svetilka slovenskih avtorjev

Novo svetilko krožne oblike, imenovano Rondela, so pred kratkim oblikovali slovenski avtorji, povezani v kreativno skupino Ropot.

V okviru dogodka BIO 50:ZDAJ so v salonu id:doma javnosti prvič predstavili novo LED svetilo Rondela. Avtorja, Rok Avsec in Tina Semolič iz slovenske kreativne skupine Ropot sta se pri oblikovanju svetilke povezala s podjetjem Fobmark d.o.o. Skupaj so ustvarili oblikovno preprosto in enostavno LED svetilo, ki posnema geometrijo kroga ter s preprosto rotacijo omogoča direktno osvetlitev v enem in indirektno osvetlitev v naslednjem trenutku. Svetilka je na voljo v treh različnih velikostih, ki jih lahko medsebojno poljubno dopolnjujemo in tako tvorimo nove kompozicije. V primerjavi s podobnimi svetili je tudi bistveno vitkejša, kar ji daje lahkotnost in elegantni videz. Svetilka je namenjena uporabi tako v bivanjskih kot poslovnih prostorih, v salonu id:doma pa bo na ogled vse do konca oktobra.

Dodatne Informacije

Vel informacij:
www.ropotgroup.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.