fbpx

Russel Built Fabrication Porsche 911 Safari Sportsman: drzna terenska kreacija Porscheja 911

Russel Built Fabrication Porsche 911 Safari Sportsman; Foto: russellbuiltfab.com
Zadnjič posodobljeno: :

Russel Built Fabrication Safari Sportsman je prav posebna terenska nadgradnja Porscheja 911. Je prava paša za oči, njegove terenske sposobnosti pa se z lahkoto kosajo z njegovim presunljivim videzom.

Russel Built Porsche 911 Safari Sportsman je terenska predelava znamenitega športnega kupeja. S predelavo se bo cestni športnik Porsche 911, model 964, spremenil v zmogljivo terensko zverino. Nadgrajeno in na novo zasnovano je predvsem podvozje avtomobila. Podaljšali so medosno razdaljo in dolžino osi, s tem pa omogočili kar 25 centimetrsko gibljivost zadnjega vzmetenja.

Russel Built Fabrication Porsche 911 Safari Sportsman; Foto: russellbuiltfab.com

Vizualno je terenski Porsche podoben modelu Turbo, z široko zasnovano karoserijo, ki naredi terensko nadgradnjo še bolj zaznavno. Predelava je primerna za pogonski sklop, ki je že originalno v modelu 964, po želji, pa vam ga lahko nadgradijo s 3,8- ali 4,0-litrskim motorjem s 400 konjskimi močmi. Nagraditi je mogoče tudi menjalnik.

Russel Built Fabrication Porsche 911 Safari Sportsman; Foto: russellbuiltfab.com

Paket nadgradnje Safari Sportsman zajema tisto kar je nujno potrebno, da se lahko s športnim Porschejem podamo na resen teren. Poleg osnovnega paketa je na voljo še kopica dodatkov, kot sta strešna prtljažnika, terenske luči prekrite z ogljikovimi vlakni, zrašni kompresor in še in še. Začetna cena predelave znaša 135.000 ameriških dolarjev, večina delov pa se sicer zgolj privije, potrebnega pa je zelo malo poseganja v obstoječo karoserijo.

Dodatne Informacije

russellbuiltfab.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!