fbpx

Sama in srečna: kam moraš letos na dopust, če si samska?

Sama in srečna: kam moraš letos na dopust, če si samska?

Poletje se nezadržno približuje in čas je, da začnete uresničevati svoj “bucket list”. Ni vam treba čakati na tistega ‘pravega’, da boste lahko z njim doživele pravo pustolovščino. Na potovanje se odpravite same, saj boste lahko uživale v absolutni svobodi ... in tukaj je nekaj idej, kam letos na dopust, če ste samski?

1. Če si sveže samska: Kostarika

Kostarika
Kostarika

Nikamor se ti ne mudi. Morda je bolje, da se izogneš takojšnjim zmenkom in si vzameš čas zase, da se ponovno odkriješ in se sprostiš. Kostarika je idealen kraj za ponovno vzpostavitev povezave med sabo in okolico: plavanje pod slapovi, pohod na vulkan, uživaje na mehkih peščenih plažah ali pustolovščine skozi deževni gozd … Če resnično potrebuješ čas, da zaceliš srce, se prijavi na jogo. To bo neverjetna priložnost, da se osredotočiš nase.

2. Če si samska in pripravljena na druženje: New York

New York
New York

Obišči živahno destinacijo, kot je na primer New York. Takšno mesto te bo prav gotovo spodbudilo, da se predaš novim pustolovščinam. Spoznala boš zanimive ljudi in uživala. Zaradi neštetih trendovskih barov, kul muzejev, odličnih restavracij in barvitih trgov ti v takšnem mestu nikoli ne bo dolgčas.

3. Če je samska celotna tvoja posadka: Cancun, Mehika

Cancun, Mehika
Cancun, Mehika

Družba samskih deklet se bo odlično zabavala v Cancunu. To bo nepozabno potovanje. V tem vseobsegajočem letovišču je poskrbljeno za praktično vse, zato se lahko osredotočite na zabavo na soncu. Lahko si privoščite sproščujoč dan v SPA-ju, plavate v turkizni vodi ali pa se zvečer odpravite v katerega izmed najbolj vročih barov.

4. Če si pripravljena, da se znova zaljubiš: Pariz

Pariz
Pariz

Mogoče bo zvenelo klišejsko, a če se želiš ponovno zaljubiti, se odpravi v Pariz. Konec koncev je to ‘mesto ljubezni’. Zaljubila se boš v arhitekturo, hrano, muzeje, zgodovino, soseske, stil in po možnosti v osebo, o kateri si vedno sanjala. V Parizu so možnosti neskončne, zato bi prav tukaj lahko našla nekoga, ki bo tvoj svet obrnil na glavo. Kdo ve, morda boš pa končno imela sanjsko poletno romanco.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!