fbpx

Samsung Odyssey OLED G9 – 2023: najboljši monitor & svetla prihodnost igranja je tukaj

Najboljši monitor za igrice

Samsung Odyssey OLED G9
Foto: Samsung

Pozabite na vse, kar ste do sedaj vedeli o igralnih monitorjih. Samsung vas popelje v nov svet z izjemnim igralnim monitorjem Odyssey OLED G9, ki je plod vrhunske tehnologije in inovativnosti. Kaj je boljše od popolne igralne izkušnje na velikem zaslonu? Približno nič. Razen seveda, če ta zaslon meri 49 palcev, je ukrivljen in je opremljen z najbolj napredno tehnologijo, kar jih je na voljo.

Samsung je, kot kreator navdušenja in sanj mnogih tehnoloških navdušencev, znova zadel v polno. Tisti, ki smo imeli srečo in smo lahko preizkusili njihov novi monitor Samsung Odyssey OLED G9 – 2023, lahko potrdimo: to je bila ljubezen na prvi pogled, ali bolje rečeno, na prvo igro.


Igralci, ki se želite potopiti v novo, vznemirljivo izkušnjo, pozor: ta monitor je kot vrhunec znanstvenofantastičnega romana, ki se odvija na Marsu – zastrta v neznano, a prepolna obetajočih presenečenj. Monitor ponuja ločljivost Dual Quad High Definition (DQHD; 5120 x 1440) z razmerjem 32:9, kar je, v preprostem jeziku, približno tako, kot bi dva zaslona QHD stisnili skupaj v enega. To je kot vožnja po avtocesti brez omejitev hitrosti – s prostorom in močjo za poganjanje igralne izkušnje na novo raven.

A kaj je odlična slika, če ni podprta z enako impresivno hitrostjo? Tukaj je Samsung, kot Usain Bolt tehnološke industrije, zmagal. Odyssey OLED G9 se ponaša s hitrostjo prehajanja od sive do sive (GtG) 0,03 ms in frekvenco osveževanja 240 Hz, kar igralcem daje tisto dodatno prednost v konkurenci.

Foto: Samsung

Toda lepa zunanjost in hitrost nista vse. Monitor je tudi pameten. Vgrajena tehnologija umetne inteligence za povečevanje ločljivosti (AI upscaling) s pomočjo algoritmov globokega učenja inteligentno analizira slike in samodejno poveča njihovo velikost, s čimer prilagaja svetlost in hkrati povečuje kontrast. To je kot dobri stari Sherlock Holmes tehnologije – vedno je korak pred vsemi in poskrbi, da ne izpusti nobene podrobnosti.


Samsung je z novim monitorjem pokazal, da je igralni svet mnogo več kot le igre. Z Gaming Hub-om ponuja dostop do pretakanja, igralnih storitev in zabave na enem mestu. To je kot odprtje vseh možnosti z enim samim klikom. Dovolite mi, da ponazorim: to je kot švicarski nož med monitorji. Ne le, da lahko gledate svoje najljubše oddaje brez povezave z računalnikom ali mobilno napravo, lahko tudi igrate igre partnerjev, kot sta Xbox Game Pass in NVIDIA GeForce Now.

Samsung Odyssey OLED G9 je torej več kot samo monitor. To je eno izmed redkih tehnoloških orodij, ki vam resnično omogoča, da zmanjšate razdaljo med svetom iger in resničnostjo. Monitor, ki je presegel meje tega, kar smo mislili, da je mogoče.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Če ste ljubitelj tehnologije ali preprosto obožujete igre, je to priložnost, ki je ne smete zamuditi. Resnica je tukaj, Samsungov Odyssey OLED G9 je pripravljen, da vas popelje v prihodnost igranja.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.