fbpx

Sanjski moški ni visok in temnolas: te tri stvari na moških bolj privlačijo ženske

Foto: Envato

Nekaj je na njem. Nekaj tako privlačnega, da se bom takoj zaljubila vanj. Le kaj?

Moški čar je zelo težko opisati z besedami, a velikokrat so pomembne malenkosti, zaradi katerih je moški ženski poseben in preprosto privlačen.

Raziskava je pokazala, da žensk v resnici ne privlačijo visoki in čedni temnolasci z izklesanim telesom, temveč bradati učenjaki!

Čeprav se ženske mnogokrat pritožujejo, da so moški z brado videti neurejeni in da jih moška brada bode, je kar 41 odstotkov žensk všeč rahlo poraščen videz.

Očala

Čeprav so bili v otroštvu fantje z očali največkrat spregledani, dandanes prav očala pri ženskah vzbudijo nemalo zanimanja. So popoln modni detajl. Skrbno izbrana dioptrijska očala dajejo vtis izkušenosti, zrelosti in inteligence, to so lastnosti, ki se jim le redke ženske lahko uprejo.

Nekaj dnevna brada je privlačna. Foto: Mehrab Zahedbeigi / Unsplash

Tridnevna brada

Rahlo poraščena brada je pravi magnet za pripadnice nežnejšega spola. Ne gre za brado kot tako, ampak za nekoliko uporniški in ležeren videz moškega, ki jim je z ustreznimi oblačili ter pozitivnim odnosom neustavljivo privlačen.

Sivi lasje

Raziskava je pokazala, da so več kot dve tretjini žensk sive lasje privlačni. Čeprav vse več moških posega po barvi za lase, da bi prikrili prve znake staranja, imajo ženske raje lepo urejenega in osivelega moškega.

Raziskava pa ni pokazala zgolj tega, kaj je ženskam všeč, ampak tudi da ima 91 odstotkov žensk raje moškega z napakami kakor gospoda popolnega.

Ženske odvračajo moški, ki preveč časa posvečajo svojemu videzu, pazijo na prehrano in štejejo kalorije. Želijo si moškega, ki zna pokazati svojo mehkejšo plat in ima tudi kakšen kilogramček odveč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!