Še lani se je vedel kot otrok, zdaj je poskrbel za snubitev, o kakršni sanja vsaka ženska

Simon Gilmore - snubitev

Se spomnite možakarja, ki je pred letom z besednimi igrami paral živce svojemu dekletu med obiskom trgovine Ikea? Simon Gilmore se je vrnil. A tokrat njegovo dekle Dana Lubcke zaradi njegovih dejanj ni zavijalo z očmi, pač pa so se ji zaradi njih orosile oči. Je to najlepša snubitev, kar smo jih kdaj videli?

Avstralca Simona Gilmora smo spoznali lansko leto, ko je postala prava spletna senzacija s posnetkom iz Ikee, kjer je z igro besed ob živce spravljal svojo dekle Dano in si za svoje domiselne homonime prislužil naziv avstralskega kralja besedne igre.

Dana Lubcke malo pred snubitvijo, ki je ni mogla zavrniti.
Dana Lubcke malo pred snubitvijo, ki je ni mogla zavrniti.

Fant je vmes očitno odrastel, saj je svoje otročarije zamenjal za verjetno eno od najbolj prisrčnih snubitev, ki smo jih kadarkoli videli.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: ameriški plavalci se znajo zabavati – po Call Me Maybe tokrat karaoke v avtu


Izdelal je podroben načrt, kako bo zaprosil svoje dekle, in vse skupaj dokumentiral. Zgodilo se je med plezanjem po klifu, po tem, ko jo je visok nad tlemi prosil Dano, naj sname svojo rokavico. In Simon ne bi bil Simon, če ne bi tudi v svoji snubitvi našel priložnosti za besedno igro. Potem ko je Dano zaprosil, viseč s pečine, je dejal, da ”bo od tod naprej zdaj vse lažje” (Now it’s guaranteed that everything from here is … downhill.).

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!