fbpx

Skupaj ustvarimo boljši jutri: Deli svoje dobro dejanje in z njim navdihni druge

Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloTriglav Skladi

Z dobrimi dejanji skupaj ustvarjamo boljši jutri. Vsak od nas ima možnost, da s svojimi dejanji prispeva k lepšemu, bolj povezanemu in trajnostnemu svetu. Z dobrimi dejanji lahko spodbujamo svojo družino, prijatelje in sodelavce, da tudi sami postanejo bolj trajnostno naravnani. Ta učinek se lahko razširi na širše skupnosti in celo na globalno raven, če vsi skupaj delujemo z namenom in zavedanjem.

Vsakdo ima moč, da spremeni svoje življenje in življenje ljubljenih okoli sebe. Ključ do ustvarjanja boljšega jutri je, da se ne predamo in ne izgubimo upanja. Z dobrimi dejanji, trdim delom in vztrajnostjo lahko vsi prispevamo k svetlejši in bolj trajnostni prihodnosti za vse. Ne čakajmo na druge, da začnejo delovati – bodimo mi tisti, ki bomo pokazali, da je mogoče. Vsak korak šteje, ne glede na to, kako majhen se zdi. Začnimo danes, delimo svoje dobro dejanje in navdihnimo druge, da se pridružijo našemu prizadevanju za boljši jutri.

Foto: envato

Bodi navdih z dobrimi dejanji

Kampanjo Bodimo povezani za prihodnost nas vabi, da delimo svoje trajnostne korake in tako navdihnemo druge. Bistvo kampanje so #DobraDejanja, ki jih dnevno naredimo za boljšo prihodnost.. Vse šteje in vsak od nas je v svojih korakih edinstven. Vsak si želi zaščititi za prihodnost nekaj drugega, nečemu daje prioriteto, želi si ohraniti to, kar mu res veliko pomeni. Kampanja Bodimo povezani za prihodnost z dobrimi dejanji nas spodbuja k razmišljanju in deljenju naših prizadevanj z drugimi, saj lahko tako navdihnemo tudi njih. Skupaj lahko ustvarimo boljši jutri, poln prijaznosti, povezanosti in trajnostnih rešitev, ki bodo koristile vsem bitjem na našem planetu.

Povezani za prihodnost z dobrimi dejanji

V današnjem svetu, kjer se soočamo z vedno večjimi izzivi, je ključnega pomena, da združimo moči in si prizadevamo za odgovornejšo in boljšo prihodnost za vse. Ker vsak korak šteje, vas spodbujamo, da z drugimi delite svoja dobra dejanja. Na spletni strani triglavskladi.si/dobra-dejanja lahko objavite svoja dobra dejanja, ki ste jih namenili okolju, sočloveku ali boljšemu delovnemu okolju. Tako boste morda spodbudili tudi druge, da, se pridružijo našemu prizadevanju za boljši jutri.

Z deljenjem svojih dobrih dejanj in trajnostnih korakov lahko ustvarimo verigo navdiha, ki se širi med ljudmi in spodbuja k še večjim in trajnejšim spremembam na bolje. Pomembno je, da se zavedamo, da nismo sami v svojih prizadevanjih za boljši svet in da vsak od nas že prispeva svoj del k skupnemu cilju.

Skupaj lahko ustvarimo močno povezanost za prihodnost, ki temelji na ljubezni, spoštovanju in skrbi za naš planet ter vse, kar nas obdaja. S skupnimi močmi lahko zgradimo boljši svet za nas, naše otroke in prihodnje generacije. Z dobrimi dejanji skupaj ustvarjamo boljši jutri. Bodimo povezani za prihodnost!

Triglav Skladi d.o.o., Ljubljana. To je tržno sporočilo. Pred sprejemom katere koli končne naložbene odločitve glejte Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi z vključenimi pravili upravljanja z informacijami in Ključne informacije za vlagatelje. Omenjena dokumenta sta v slovenskem jeziku brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje ter na spletni strani www.triglavskladi.si. Vlagatelj ali potencialni vlagatelj pridobi povzetek pravic vlagateljev v Prospektu in na spletni strani www.triglavskladi.si. Družba se lahko odloči prekiniti dogovore o trženju investicijskih skladov v njenem upravljanju v skladu s členom 93a Direktive 2009/65/ES in členom 32a Direktive 2011/61/EU.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.