SmartHalo 2: naprava, ki združuje vse, kar kolesar rabi

Predstavljamo vam edinstveno napravo, ki so jo oblikovali kolesarji – SmartHalo 2 v enem ohišju združuje vse, kar si lahko zaželite med vožnjo na dveh kolesih.

Navdušeni kolesarji so na svoj račun prišli že približno 4 leta nazaj, ko je podjetje CycleLabs lansiralo napravo SmartHalo, ki vožnjo s kolesom spremeni v pravo tehnološko doživetje – slednjo je zdaj še dodatno izpopolnilo in nastal je SmartHalo 2.

Česa je SmartHalo2, ki ga mora uporabnik sicer pričvrstiti na sredino krmila, torej sposoben?

Z oddajanjem navigacijskih signalov vas usmerja na poti do izbrane destinacije. Vaše kolo bo z alarmom proti kraji, ki oddaja zvok glasnosti 100 dB, zaščitil pred nepridipravimi. Vključuje tudi sprednjo luč s svetlobnim tokom 250 lumnov, po zaslugi katere se nikoli ne boste znašli v temi. Obenem sproti izračunava in na novem zaslonu PeekDisplay vseskozi prikazuje statistične podatke, povezane z vašo športno aktivnostjo.

SmartHalo 2 bo postal vaš najljubši sopotnik.
SmartHalo 2 bo postal vaš najljubši sopotnik.

Projekt, ki je na Kickstarterju v hipu presegel zastavljeni finančni cilj, lahko podprete tudi sami. Če se odločite za prednaročilo edinstvene naprave, boste zanjo odšteli 134 dolarjev (približno 119 evrov).

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy A pametni telefoni z izjemnimi inovacijami po dostopni ceni