fbpx

SmartHalo 2: naprava, ki združuje vse, kar kolesar rabi

Predstavljamo vam edinstveno napravo, ki so jo oblikovali kolesarji – SmartHalo 2 v enem ohišju združuje vse, kar si lahko zaželite med vožnjo na dveh kolesih.

Navdušeni kolesarji so na svoj račun prišli že približno 4 leta nazaj, ko je podjetje CycleLabs lansiralo napravo SmartHalo, ki vožnjo s kolesom spremeni v pravo tehnološko doživetje – slednjo je zdaj še dodatno izpopolnilo in nastal je SmartHalo 2.

Česa je SmartHalo2, ki ga mora uporabnik sicer pričvrstiti na sredino krmila, torej sposoben?

Z oddajanjem navigacijskih signalov vas usmerja na poti do izbrane destinacije. Vaše kolo bo z alarmom proti kraji, ki oddaja zvok glasnosti 100 dB, zaščitil pred nepridipravimi. Vključuje tudi sprednjo luč s svetlobnim tokom 250 lumnov, po zaslugi katere se nikoli ne boste znašli v temi. Obenem sproti izračunava in na novem zaslonu PeekDisplay vseskozi prikazuje statistične podatke, povezane z vašo športno aktivnostjo.

SmartHalo 2 bo postal vaš najljubši sopotnik.
SmartHalo 2 bo postal vaš najljubši sopotnik.

Projekt, ki je na Kickstarterju v hipu presegel zastavljeni finančni cilj, lahko podprete tudi sami. Če se odločite za prednaročilo edinstvene naprave, boste zanjo odšteli 134 dolarjev (približno 119 evrov).

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!