Sony v boj proti Apple Airpods z novimi športnimi brezžičnimi slušalkami za fitnes WF-SP800N

Sony WF-SP800N
Zadnjič posodobljeno: :

Nobena skrivnost ni, da se proizvajalci v zadnjem letu potegujejo za izjemno bogat kos pogače v segmentu športnih slušalk. Tu kraljujejo Apple Airpods z veliko prepričljivimi lastnostmi, a vseeno puščajo prostor za izboljšave. In ker vemo, da Sony zmore na področju zvoka res veliko, poglejmo kaj so nam pripravili.

Slušalke Sony WF-SP800N so bile zasnovan predvsem za šport in fitnes. Ker pri Sonyju vedo, da je tu najbolj pomembna ocena vodotesnosti, so pridobili vodoodporno oceno IP55, kar pomeni, da se bodo slušalke odločno upirale brizganju vode, znoju in prahu. Spodobi se, da omogočajo tehnologijo za aktivno odpravljanje hrupa ANC in podporo za 360 Reality Audio, ki bo poskrbela, da boste pomembne reči, ki se dogajajo okoli vas, vseeno slišali (na primer promet in morebitne nevarnosti).

Pri Sonyju poudarjajo, da so to prave športne slušalke. To pomeni, da se odlično prilagajajo ušesni “školjki” ter se lepo usedejo v ušesni lok. Tako vam ne bodo padle iz ušes ob resnih športnih aktivnostih. Energije v paru slušalk bo za do osem ur neprekinjenega predvajanja (z vklopom hrupa) in do 26 ur predvajanja zvoka z energijo, ki jo slušalke črpajo iz ohišja samega. Ko se vam mudi, lahko le z 10-minutnim polnjenjem uživate v do 60 minutah predvajanja. Odlično!

Slušalke Sony WF-SP800N bodo na voljo v črni in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 200 evrov od julija 2020 dalje. Lahko pa jih prednaročite na nemškem amazon.de, prek te povezave.

Galerija slik: Sony WF-SP800N

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
InteractiveStudio: oblikujte svoje telo s tem popolnoma opremljenim pametnim fitnesom za dom