fbpx

Squarespace: platforma za izdelavo spletne strani

Si želite ustvariti svojo lastno spletno stran, vendar ne veste kje začeti? Tukaj je Squarespace – spletna platforma, ki omogoča vsakomur, da si ustvari svojo profesionalno spletno stran, blog ali portfolio.

Squarespace je uporabnikom prijazna in enostavna platforma. Vanjo lahko povlečete in spustite slike, da se naložijo, vstavite besedilo ali zvok s pomočjo enostavnih menijev ter preklapljate med predlogami za vašo spletno stran kadarkoli želite. Uporabite lahko tudi Logo Maker, ki vam pomaga oblikovati lasten brezplačen in visokokakovostni logotip. S Squarespaceom boste dobili brezplačno domeno, gostovanje in neomejeno podporo.

Squarespace je uporabnikom prijazna in enostavna platforma.
Squarespace je uporabnikom prijazna in enostavna platforma.

PREBERITE ŠE: Karma Go: osebna WiFi naprava, ki jo lahko vzamete s seboj

Na voljo imate moderne predloge, ki uporabljajo najnovejši HTML, CSS in Javascript. Podpirajo vse glavne vrste vsebin – strani, galerije, bloge, trgovine, koledarje in še več. Vsak dizajn pa avtomatično vključuje tudi mobilno verzijo, ki ustreza celotnemu slogu vaše spletne strani.

Squarespace vključuje tudi mobilno verzijo.
Squarespace vključuje tudi mobilno verzijo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
squarespace.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.