fbpx

Sreča je izbira: kako biti srečen?

Foto: envato

Sreča vas bo našla, ko boste najmanj pričakovali. Našla vas bo, ko boste izgubili upanje, da še vedno obstaja. Je sreča izbira? Dejansko sreča je pogosto odločitev, ki jo naredite. To je končni cilj vsega, kar počnemo. Sreča je v korenu vsega, vse kar si želimo.

Sreča je izbira. In lahko jo izberete takoj. Zaprite oči in se odločite, da boste danes srečni.

Recite si, danes bom hvaležen za vse, kar imam, in vem, da vsega, česar nimam, ne potrebujem.

Stvar je v tem, da sreča ni odvisna od naslednje velike stvari, ki jo dosežete. Ste to kdaj opazili?

Trdo delate za nekaj, to dobite, potem pa veselje do tega izgine tako kot vse ostalo, kar imate. Pozabite. In predpostavljate, da boste srečni, ko boste imeli naslednjo stvar.

Koncept rasti je namen obstoja. Kaj pa, če bi naslednji cilj bil to, da bi bili srečni zdaj.

Sreča si ti. Foto: Andre Furtado / Unsplash

Srečni, samo zato, ker ste živi, ​​samo zato, ker ste tukaj in samo zato, ker je v vas nekaj, kar svet potrebuje. Ker je nekje nekdo, ki vas ima rad (ali vas bo ljubil) takšne, kot ste, zdaj.

Sreča, če dobro pomislite, je največja uganka, s katero se srečujemo. Sledenje temu je razlog, zakaj delamo v bistvu vse, kar počnemo.

Če ste brezpogojno srečni to ni sebično – izžarevate mir. Sledite sebi in ne drugim. Sprejmite najboljše odločitve zase.

Sreča vas bo našla, ko vam bo vseeno, kaj si drugi mislijo. Ko boste razumeli, da ni sebično slediti svojemu srcu.

Izberite srečo. Izberite uspeh. Družino. Izberete dom. Morda se ne zavedate, da je vsak vidik vašega življenja spremenljiv in še pomembneje, lep, takšen kot je – ker ste ga izbrali.

Imejte pogum, da izberete srečo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!