STRAW: McDonald’s izdelal revolucionarno slamico za ”shake”

McDonald's - slamica STRAW

Kot verjetno veste, je McDonald'sova slamica nekoliko širša kot običajne, kar ni naključje, saj to prinaša bolj poln okus. Toda ne v primeru novega dvoplastnega čokoladnega mlečnega napitka z meto. Zato je McDonald's najel inženirje za razvoj slamice, ki bi do brbončic v pravem razmerju dostavila oba okusa hkrati. In nastala je revolucionarna slamica STRAW. A še bolj kot ta, navduši način, s katerim so se lotili predstavitve inovativne slamice, s katero se McDonald's več kot očitno norčujejo iz Appla.

McDonald’s je predstavil revolucionarno slamico STRAW (kratica za Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal), ki omogoča okušanje dveh ločenih okusov hkrati. V razvoj slamice je McDonald’s ‘prisilil’ njihov novi dvoplastni mlečni napitek Shamrock Shake.
https://youtu.be/zc7hmqrGyPE
In ker McDonald’s ničesar ne prepušča naključju, so za razvoj najeli inženirje (NK Labs), pri nastanku pa je pomagalo še podjetje JACE Design. Kljukasta slamica je zasnovana tako, da ustvari pravšnjo kombinacijo okusov, v tem primeru mete in čokolade, ki tvorita omenjeni napitek.

PREBERITE ŠE: Zakaj ima Coca-Cola v McDonald’su boljši okus kot kupljena drugje?


McDonald’s bo izdelal zgolj 2000 tovrstnih slamic z luknjicami, ki so že na voljo v izbranih restavracijah McDonald’s.

Čeprav vse skupaj deluje kot potegavščina (vključno s predstavitvenim videom in dogodkom po vzoru Applovega septembrskega gala dogodka), pa slamica ni šala, kar lahko preverite tudi v zgornjem posnetku.

Galerija – McDonald’sova revolucionarna slamica STRAW:

Dodatne Informacije

Več informacij:
mcdonalds.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!