fbpx

SurfEars 3.0: obvezen pripomoček vsakega surfarja

Športniki, ki velik del svojega življenja preživijo v morju, so vseskozi izpostavljeni mrzli vodi in vetru. Kot odlična zaščita za njihova ušesa se predstavljajo zamaški za ušesa SurfEars 3.0.

Deskarji na vodi, potapljači, plavalci, veslači, jadralci in drugi navdušenci nad vodnimi športi imajo v primerjavi z navadnimi smrtniki veliko večje možnosti, da jih prizadenejo različna obolenja ušes, kot je denimo surfersko uho. Pri slednjem se začnejo kosti, ki obdajajo slušni kanal, zraščati, kar sčasoma privede do poslabšanja sluha.

Pred takšnimi in drugačnimi težavami lahko ubežite s pomočjo vodotesnih zamaškov za ušesa SurfEars 3.0. Ti se ponujajo kot popolna rešitev za vse, ki iščejo udoben in kompakten način za zaščito ušesnega kanala. Vodi namreč onemogočajo dostop do ušesa, hkrati pa poskrbijo za nemoten prenos zvoka. Za to, da jih ne boste nikoli izgubili, bo poskrbel učinkovit pritrdilni sistem.

Cena zamaškov za ušesa SurfEars 3.0, ki so si s svojimi lastnostmi že pridobili zaupanje številnih športnikov po svetu, znaša 49,95 €. Na voljo so v različnih velikostih, obenem pa jih je mogoče prilagoditi obliki uporabnikovega ušesa.

Galerija – SurfEars 3.0

Dodatne Informacije

Več informacij:
surfears.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!