Takšen je rezultat, ko se s fotografijo dekleta poigra 25 Photoshop navdušencev

Vsi vemo, da Photoshop dela čudeže – ponovno se boste prepričali, da je lepota v očeh opazovalca, ko boste videli fotografije, ki prikazujejo, kaj je ideal na 25 načinov oziroma v 25 državah.

Esther Honig, novinarka iz Kansas Cityja, je svojo fotografijo poslala 25 Photoshop navdušencem po celem svetu.“Polepšajte me” je napisala v elektronskem sporočilu – namen njenega projekta pa je bil izpostaviti vidne razlike v dojemanju lepote v različnih kulturah po celem svetu.

Idejo za projekt, ki ga je poimenovala “Before & After” (Prej in potem), je dobila ob brskanju po internetu, po tem ko je naletela na spletno stran Fiverr, na kateri so zbrani freelancerji s celega sveta. Med njimi so bili tudi strokovnjaki, ki obvladajo Photoshop manipulacijo – to jo je inspiriralo pri zagonu projekta, s katerim bi lahko poiskala estetske preference posamezne kulture.

Izbrala je 25 umetnikov, v galeriji slik pa si lahko ogledate njihove presenetljive rezultate.

Galerija slik – Lepota na 25 načinov

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Z lepim klobukom ne boste skrili revščine v glavi”: močni ruski pregovori in modrosti