fbpx

Tarot horoskop za junij 2022

Foto: Danielsampaioneto / Pixabay

Kaj vam v juniju prinaša horoskop, ki temelji na tarok kartah? Preverite!

Kot pravijo astrološki zemljevidi, je pred vami vznemirljiv mesec…

via GIPHY

Junij bo za vas mesec razodetja, v katerem boste marsikaj razumeli in izvedeli, kar vam bo koristilo v prihodnosti. Posvetite se pridobivanju novih znanj in veščin s pomočjo mentorjev in knjig. Dobesedno razumete pregovor “človek se uči, ko je živ” in delajte na tem, da čim bolj razširite svoja obzorja. Poleg znanja delate tudi na razvoju svoje duhovnosti.

Bik – X kolo sreče

Čaka vas čustveni tobogan. Sledili vam bodo vzponi in padci, spremembe in negotovost. Junij vam prinaša veliko vprašanj, zato boste obremenjeni s svojo življenjsko potjo. Soočili se boste s preteklostjo, svojimi bivšimi partnerji, ki se lahko nenadoma prikažejo na vratih, ali pa se boste znova srečali s situacijami, v katerih ste se že zmotili… Imeli boste občutek, da se usoda igra z vami. Pomembno je, da ublažite svoje navdušenje in sprejemate dobre odločitve.

Tarok karte. Foto: Manik Roy / Unsplash

Dvojčki – 7 skodelic

Za vas se bo junij spremenil v mesec iluzij, a v resnici bo vse drugače, kot se zdi na prvi pogled. Nekateri predstavniki znamenja se bodo izgubili v sanjah, druge bodo preplavili strahovi, nekateri pa bodo zmedeni. Vsak bo težko razmišljal trezno in ne bo mogel oceniti, kaj je v tej situaciji zanj dobro in kaj slabo. Poskusite ostati objektivni.

Rak – princesa mečev

V juniju se boste počutili osvobojeni vsega, kar vam vsiljuje od zunaj, dvomov, zadržkov, predsodkov. Videli boste nove priložnosti, ki se vam šele odpirajo. Na situacijo boste lahko pogledali z drugega zornega kota in našli najboljši način za dosego zastavljenih ciljev, kljub kritikam, ki bodo na vas naslovljene. Junij bo za vas začetek nastajanja novih idej in načrtov.

Lev – Princ mečev

V juniju boste upornik, ne boste dovolili da bi vas kdorkoli omejil! Iskali boste nove ideje, vaša dejanja bodo nenadna, a modra in ostra. Precej čustveni boste, zato tudi tistim okoli vas ne bo lahko. Vendar bo vse, kar se bo zgodilo, koristno za pridobivanje izkušenj! Ko bo vsega konec, boste videli, zakaj je bilo dobro.

Katera je vaša? Foto: Petr Sidorov- / Unsplash

Devica – 4 meči

Junij vam prinaša mir, počitek in okrevanje. To je najboljši čas za oddih od dela in vseh stresnih situacij. Izkoristite ta čas, da se posvetite sebi – s pomočjo meditacije se poglobite v svoje misli in poiščite odgovore na pomembna vprašanja, ki vas mučijo. Nekateri od vas bodo imeli preroške sanje.

Tehtnica – kralj mečev

Junija bi morali pokazati svoje strateške sposobnosti in narediti dober načrt za naslednje obdobje. Zdaj je pomembno dati prednost logiki, ne občutkom. Hladen um je tisto, kar vam bo pomagalo jasno videti situacijo in najti pravo rešitev za tisto, kar vas muči. Imate priložnost spoznati osebo nasprotnega spola, ki se na prvi pogled zdi stroga, vendar bo komunikacija z njim topla in prijetna.

Škorpijon – par diskov

Zdaj je najpomembneje, da se navadite na prihajajoče spremembe in se prilagodite situaciji ter pokažete fleksibilnost. Ne zahtevajte preveč od sebe, saj je nemogoče obdržati ljudi in stvari za vedno okoli sebe. Sprejmite, da se vzponi in padci dogajajo vsem in da je to povsem normalno. Da bi vam pomagali preživeti to burno obdobje sprememb, poskusite uskladiti svoje vsakodnevne obveznosti in naloge.

Kaj vam prinaša? Foto: Viva Luna / Unsplash

Strelec – 3 palice

Junij bo za vas čas priložnosti. Imeli boste vizijo in lahko boste videli daleč, kar vam bo pomagalo jasno načrtovati svojo prihodnost. Bodite pripravljeni pobrati sadove prejšnjih naložb in tveganj, junij vam prinaša nove uspehe in če razmišljate, da bi začeli nekaj novega, ne razmišljajte – premaknite se!

Kozorog – XV Zmernost

V juniju bo življenje preizkusilo vašo moč in voljo. Nevihte bodo resne, glavna stvar je, da se držite sredine. Močnejši ste od svojih slabosti! Poskusite se dvigniti nad situacijo, ne glede na to, kaj se zgodi, in videli boste, da lahko na različne načine dosežete, kar želite. Morda boste morali biti posrednik v nekaterih konfliktnih situacijah ljudi, ki so vam dragi.

Vodnar – XII obešen

Za vas bo junij prelomnica. Zdaj je bolj kot kdaj koli prej pomembno pogledati vase in videti vse z drugega zornega kota. Morda se zdi, kot da ste potonili v temne globine svoje duše, vendar je to edini način, da spoznate svoj pravi jaz. Šele takrat boste spoznali, da niste žrtev okoliščin ali drugih ljudi, ampak da ste sami odgovorni za svoje življenje.

Ribi – 6 mečev

Čaka vas proces učenja in odkrivanja. Tavali boste skozi neznano in bežali pred resničnostjo, ko boste iskali svojo pot. Nove informacije, ki prihajajo k vam, vam bodo omogočile, da greste naprej, kljub neskončnemu iskanju resnice. Izkoristite to potovanje ne le za spremembo kraja, ampak tudi za odkrivanje, kaj iščete.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!