Foto: IMDB

Teh 3 bizarnih sporočil se ti bo maščevalo v kolikor jih pošlješ bivšemu partnerju!

Sporočila, ki smo jih že vsi kdaj poslali!

Če si dovoliš, da te čustva ohromijo, se ti lahko nekatera dejanja maščujejo. Teh treh bizarnih sporočil nikar ne pošiljaj!

Vsak razhod je boleč – vključuje goro solz, neprespanih noči, negativnih misli, a na koncu vedno posije sonce. Vsem je. Če v tem trenutku trpiš, si verjetno misliš, da nikoli ne bo minilo. In jasno, ne obstaja beseda, s katero bi te pomirili in ti vrnili upanje.
Ni toliko niti pomembno, zakaj se je zaključila ljubezen, kolikor je pomembno, da ostaneta dostojanstvena in pazita, na kakšen način bosta zaključila zgodbo. Ne naredi stvari, zaradi katere boš imel/-a slabo vest. Nauči se tudi, da za ljubezen NE SMEŠ rotiti. Če te oseba ne ljubi VEČ, išči svojo srečo drugje. Ker dobro veš, da si zaslužiš najboljše. In najboljše vključuje tudi iskreno ljubezen.

Zakonski terapevti pravijo, da se nekatere osebe pogosto ne morejo sprijazniti z dejstvom, da je konec. In tako začnejo s teroriziranjem osebe, ki je bila nekoč del njihovega življenja. Verjemi, takšne sramote ne potrebuješ v svojem življenju!

Nikoli ne pošiljaj BIVŠEMU/BIVŠI takšnih sporočil:

“Pogrešam te.”

Preden pošlješ takšno sporočilo, se vprašaj, ali ti resnično manjka oseba ali zgolj čutiš osamljenost, ker nisi vajen/-a na samsko življenje.
Takšno sporočilo ima več pomenov, zato ga je nevarno pošiljati po razhodu, ko sta dve srci še nezaceljeni – je občutljivo, a hkrati manipulativno, saj gre za klasično BI:NE BI situacijo, ki gradi neko obliko razmerja, za katero nisi prepričan/-a, ali si jo želiš, ampak je tu, ker se ne želiš počutiti osamljeno.
Preden pošlješ sporočilo, se spomni, koliko daleč si že prišel/-a in ali ima smisla, da se ponovno spuščaš v afero z bivšo ljubeznijo.

“Pogrešam te.”
“Pogrešam te.”

“Prepiranje in žaljenje”

Naj ti ne bo jezik hitrejši od pameti. Razmisli, preden se spomniš, da bi bil žalil/-a bivšo ljubezen, saj se ti lahko maščuje v primeru, da se ločujeta, ker je to neka oblika dokaznega gradiva za sodišče. Nikoli ne piši nekaj, za kar veš, da te lahko kasneje bremeni in se boš tega sramoval/-a. Če te bivša ljubezen ne prenese, bodo tvoja sporočila zaokrožila naokoli. 100 %!

“S kom se videvaš?”
“S kom se videvaš?”

“Ej, ti”!

Hujše od sporočila “pogrešam te”, je besedilo z vsebino “hej ti”, ki se ga ponavadi pošilja zgodaj zjutraj, potem ko se vrneš iz nočnega pohajkovanja. Vsaka različica takšnega oglašanja je nekaj, čemur se moraš upreti. Zavedaj se, da oseba, ki ni mogla biti dober partner zate, ne bo tudi dober prijatelj z ugodnostmi. Spomni se, da je bivši(a) z razlogom.

“S kom se videvaš?”

Če se zgodi, da bivšo ljubezen vidiš v mestu ali na družbenih omrežjih z drugo osebo, si nikar ne privošči tega ponižanja, da ji pišeš in jo sprašuješ, s kom se videva. Ne dovoli si, da te jeza žene na kriva pota. Dejstvo je, da nista več skupaj in vsak lahko išče boljše opcije zase! Če jo ti še nisi, tvoj problem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!